Onze klanten op voetbalreis

https://ncmm.org/7xdwtf2hj Voor, tijdens en na ieder voetbalweekend ontvangen we recensies en gave foto's van onze klanten. Zie o.a. Klantenvertellen, Facebook recensies en berichten van klanten op onze Facebook pagina.

https://worthcompare.com/rsxvpclu

Sfeervolle zaterdag bij Crystal Palace

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/xoqx99nva Zaterdag op bezoek geweest bij het sfeervolle Crystal Palace; een club waar de spelers nog tussen de fans door naar het stadion komen en alle tijd nemen voor handtekeningen en foto’s.

Tramadol Online Overnight

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/if4yimk3u - Marijn Grootjans

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/ouibv0z4q

Een geweldige ervaring

Het afgelopen weekend naar Londen geweest en daar op vrijdag naar Brentford – Fulham, zaterdag Chelsea en als afsluiter de ‘North-London’ derby Arsenal – Tottenham Hotspur bezocht. Het was een geweldige ervaring.

https://ncmm.org/ik5ejqg6154

Ordering Tramadol From Mexico - Matthijs Oud

Tramadol Buy Online Cheap

Op onze plaatsen hadden we goed zicht

https://musiciselementary.com/2024/03/07/fsyx77g We hebben afgelopen vrijdag genoten van de wedstrijd HSV-Bayern, wat een verjaardagkado voor mijn vader was. Alles was, ondanks de kou, perfect geregeld en op onze plaatsen hadden we goed zicht. Van te voren een leuke kroeg gevonden nabij t stadion, dus al met al vanaf deze plek alleen positieve berichten.

https://www.mominleggings.com/ovfhnhxnuh0

Tramadol Order Online Mexico - John Kirrie

Tramadol Online Coupons

Ik kan niet anders zeggen: Bedankt!

Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik hem een weekend Londen cadeau gegeven, met daarbij de wedstrijd Tottenham – Liverpool. Dit alles heb ik geboekt bij voetbalreizen XL. Ik kan niet anders zeggen dan dat het TOP geregeld was. Het hotel en de ligging van het hotel waren Top, dichtbij het station. De zitplaatsen op White hart lane waren TOP. De vluchttijden waren ideaal, zo konden we echt 3 dagen genieten. En niet te vergeten het juist verstrekken van de papieren met daarbij veel goede informatie over de ligging en bereikbaarheid van andere stadions. Dankzij voetbalreizen XL hebben wij het maximale uit ons weekend kunnen halen.

https://wasmorg.com/2024/03/07/1v3gm5tl

- Giovanna Koot Schreppers

Het was een super weekend. Top geregeld!

We reisden af naar Londen om maar liefst 3 (!) wedstrijden te bezoeken. Eerst naar Brentford – Wigan Athletic, daarna door naar Fulham – QPR en als mooie afsluiter zondags de topper Tottenham Hotspur – Manchester City. Het was een super weekend. Top geregeld!

https://elisabethbell.com/zhj1jfz8

https://worthcompare.com/apeedwv - Jeffrey & Roland Bakker

Het stadion ontplofte na de 1-0!

Wat een feest afgelopen weekend! Ik bezocht mijn collega in Oxford en we boekten tickets voor Arsenal – Norwich City in Londen. We hebben uitgebreid de tijd genomen rondom het stadion en het standbeeld van Dennis Bergkamp weer netjes opgepoetst met onze sjaals! Mooie plekken boven in het stadion met een goede sfeer, ondanks de korte protestactie tegen Wenger. Het stadion ontplofte na de 1-0! Toch dromen we ook stiekem van een wedstrijd van Tottenham, dus zijn we voor de wedstrijd eerst nog even langs White Hart Lane gegaan om het stadion van de aartsrivaal van Arsenal te bezichtigen. Al met al een topweekend en zeker voor herhaling vatbaar!

https://fotballsonen.com/2024/03/07/v6k0j3sb - Rabin den Hoed

Geweldig genoten van de sfeer!

Tramadol Visa Mijn zoon en ik hebben een geweldig weekend gehad (een jarenlange wens is ingewilligd, wij samen naar een Engelse wedstrijd). Ondanks het verlies van Manchester United hadden we toch een Nederlandse winnaar, Ronald Koeman.
We hebben geweldig genoten van de wedstrijden en de sfeer en het verblijf in Manchester. VoetbalreizenXL bedankt voor de perfecte plaatsen in het Manchester stadion.

https://tankinz.com/s5g1ywc6tu - Ad Huijbrechts

Het was een onvergetelijke voetbalreis!

https://www.mominleggings.com/1pzg32h6g Het was een onvergetelijke voetbalreis. De plaatsen in het stadion waren prima. Jop heeft Virgil van Dijk en Pelle kunnen ontmoeten zoals je ziet. Wij hebben Ronald Koeman, Guus Hiddink en Jordy Classie van dichtbij gezien. Het hotel was goed, hele aardige mensen, maar een hotel dichterbij het stadion had toch mijn voorkeur (helaas zijn niet altijd alle hotels beschikbaar). Bedankt voor jullie zorgen. Succes verder!

- Tonny van Galen

Het was fantastisch!

Buying Tramadol Online Cod Hartelijk dank voor de prima reis die jullie ons aangeboden hebben. Goed hotel met een lekker ontbijt en een prima openbaar vervoer. De wedstrijd viel een beetje tegen maar we hebben een pracht weekend gehad met de kaartclub. Op naar het volgende voetbal uitje naar België in 2017.

Get Tramadol Online - Guus Deken

Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal