Betalingsmogelijkheden

Als moderne webwinkel op het gebied van voetbaltickets bieden we je een aantal verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

 iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

 Bancontact / Mistercash

Ook voor onze klanten uit buurland België hebben we een veelgebruikte betaalmogelijkheid beschikbaar. Bij deze betaalwijze wordt je doorverwezen naar de online omgeving van je bank. Je betaalt direct vanaf je eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

 KBC/CBC-Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Middels deze betaalmethode kan snel online betaald worden. Je betaalt online aankopen vanuit een eigen vertrouwde online bankomgeving.

 Bitcoin

Voor veel mensen is de Bitcoin nog een vrij onbekend betaalmiddel. Toch is de Bitcoin de bekendste digitale valuta van de toekomst. Als enthousiaste geïnteresseerden in cryptocurrency hebben we besloten om de webshop klaar te maken voor de toekomst en Bitcoin ook gewoon als betaalmiddel te accepteren. Betaal eenvoudig je tickets met Bitcoin.