• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbalreis Dortmund

Combineer je voetbalreis Dortmund met een bezoek aan een bierbrouwerij

Tips voor je voetbalreis naar Dortmund

Veel voetbalfans willen graag een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken. Wij van VoetbalticketXpert werken hier graag aan mee. Om van je verblijf in Dortmund een waar succes te maken hebben wij voor jou 3 bezienswaardigheden op een rij gezet voor je voetbalreis naar Dortmund. Van de Sint-Petruskerk tot het Brouwerij Museum, je vindt het allemaal in onze tips voor je bezoek aan een wedstrijd in Dortmund. Op deze manier maak je je voetbalreis Dortmund ècht uniek.

Gerwalt van Slochteren

Voetbalreis Dortmund

We hebben de wedstrijd Borussia Dortmund – Bayern München bezocht. Jammer dat Dortmund niet won, maar verder was het echt geweldig! Heel indrukwekkend en super plekken nogmaals bedankt!

‐ Gerwalt van Slochteren

Populaire bezienswaardigheden Dortmund

Maak je bezoek aan een wedstrijd in Dortmund compleet met een van deze bezienswaardigheden!


De Sint-Petruskerk

De Sint-Petruskerk

Het oudste gebouw in deze hystorische stad is de Sint-Petruskerk. De stad mag van geluk spreken dat de kerk de vele veldslagen in en rond Dortmund heeft overleeft. Mede daardoor is het misschien wel nog meer de reden om deze schitterende kerk een bezoek te brengen.

Brouwerij Museum

Brouwerij Museum

De liefde voor bier is in Duitsland enorm en het hart is Dortmund. Het is namelijk de grootste bierproducerende stad van Europa. 750 miljoen liter bier verlaat ieder jaar de brouwerij, genoeg om bijna 4 miljard glazen mee te vullen! Even langs dit pareltje in Dortmund hoort daarom ook zeker op de planning.

Het Signal Iduna Park

Het Signal Iduna Park

Het welbekende stadion van Borussia Dortmund biedt plaats aan 81.000 bezoekers. Het meest bekende gedeelte van het stadion is de 'Gelbe Wand'. Een enorme staantribune is het kenmerk van de club uit Dortmund. Een rondleiding door het stadion mag dan ook zeker niet ontbreken bij een bezoek aan die Borussen.

Hotels in Dortmund

Hotels in Dortmund

In Dortmund bevinden zich vele hotels, hostels en appartementen die je voor je voetbalreis kunt boeken. Op onze partner website staat een compleet overzicht van alle accommodaties.

Bekijk hotels Dortmund
Met de auto of trein naar Dortmund

Met de auto of trein naar Dortmund

Hier vind je tickets voor de trein naar Dortmund.
Ook met de auto is Dortmund overigens prima te bereizen, in iets meer dan 2 uur ben je vanaf de Nederlandse grens al in Dortmund.

Bekijk treintickets
Ambassadeur van: