• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbalreis Londen

Boek je voetbalreis naar de voetbalhoofdstad van Europa

Tips voor je voetbalreis naar Londen

Een wedstrijd in Londen bezoeken is voor veel mensen een droom. Wij van Voetbalticketxpert maken die droom graag werkelijkheid! Om van je verblijf in Londen een waar succes te maken hebben wij voor jou 6 bezienswaardigheden op een rij gezet voor je voetbalreis naar Londen. Van The Big Ben tot de overheerlijke Camden Market, je vindt het allemaal in onze tips voor je bezoek aan een wedstrijd in Londen. Laat je inspireren en maak van je voetbalreis Londen een onvergetelijke ervaring.

Erwin Verbruggen

Voetbalreis Londen (Arsenal-Chelsea)

Erg tevreden over hoe deze voetbalreis verlopen is. We hebben een geweldig en onvergetelijk weekend gehad met als toppunt de wedstrijd.

‐ Erwin Verbruggen

Populaire bezienswaardigheden Londen

Maak je voetbalreis Londen compleet met een van deze bezienswaardigheden!


The Big ben

The Big ben

Het parlementshuis aan de oever van de Theems. Het telt meer dan 1000 kamers en 3 kilometer aan gangen. De naar Queen Elizabeth vernoemde 96-meter hoge klokkentoren is hier ook te vinden. In de klokkentoren hangt de welbekende 'Big Ben'

Buckingham Palace

Buckingham Palace

Het paleis dat bekend is door de Britse Royals bevat ook nog een kunstgalerij. De van oudsher in stand gehouden wisseling van de wacht is tegenwoordig een heuse attractie geworden.

The London Eye

The London Eye

Tegenover het Palace of Westminster staat dit adembenemende reuzenrad. Een ritje duurt ongeveer 30 minuten en biedt een werkelijk schitterend uitzicht over Londen. Tip: Regel vooraf kaartjes, de rijen zijn vaak erg lang!

Tower of Londen

Tower of Londen

In de volksmond 'The Tower' genoemd. Vandaag de dag de opslagplaats voor de kroonjuwelen van het Brits koningshuis. Naast 'The Tower' ligt de Tower Bridge. De brug die nog altijd in gebruik is geeft ook een mooi uitzicht op de City Hall, het stadhuis van Londen.

Camden Market

Camden Market

en enorme markt waar ècht van alles te vinden is. Vintage kleding, verzamelobjecten of allerlei soorten eten. The Camden Market heeft het allemaal. In het weekend trekt deze attractie ongeveer 100.000 mensen!

Stadiontour

Stadiontour

Londen telt maar liefst 13 betaald voetbalclubs. Wat te denken van topclubs als Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, Crystal Palace of West Ham United. Mocht je voorkeur liggen voor een wat kleiner stadion dan kun je gaan voor bijvoorbeeld Charlton Athletic of Brentford FC.

Londen, ook wel de voetbalhoofdstad van Europa genoemd.

In Londen alleen al spelen maar liefst 13 profclubs! Juist ja, bijna net zoveel als in de hele Nederlandse Eredivisie! Van Arsenal, Chelsea en Tottenham tot Crystal Palace en West Ham United. Al deze clubs vertegenwoordigen de Premier League, het hoogste niveau in Engeland.


Overnachten in Londen

Overnachten in Londen

Op onze partner website kun je eenvoudig en tegen zeer scherpe prijzen een (of meerdere) overnachting(en) in Londen boeken. Een completer overzicht van hotels, appartementen en hostels is er bijna niet online!

Bekijk hotels Londen
Vliegen naar Londen

Vliegen naar Londen

Met het vliegtuig naar Londen? Je voetbalreis Londen begint veelal op het vliegveld in Nederland. Op CheapTickets.nl vind je een totaalaanbod vliegtickets voor de scherpste prijzen. Wist je dat Groningen Airport Eelde drie maal per dag op Londen vliegt?

Goedkope vliegtickets Londen
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal