• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbalreis Manchester

Bezoek nu een wedstrijd in Manchester

Tips voor je voetbalreis naar Manchester

Een wedstrijd in Manchester bezoeken is erg populair onder onze klanten. Wij van Voetbalticketxpert bieden tickets aan voor Manchester United en Manchester City! Om van je verblijf in Manchester een waar succes te maken hebben wij voor jou 6 bezienswaardigheden op een rij gezet voor je voetbalreis naar Manchester. Van Albert Square tot Old Trafford, je vindt het allemaal in onze tips voor je bezoek aan een wedstrijd in Manchester. Lees de tips even rustig door en maak je bezoek aan deze mooie Engelse stad compleet!

Ad Huijbrechts

Manchester United - Southampton

Mijn zoon en ik hebben een geweldige voetbalreis Manchester gehad (een jarenlange wens is ingewilligd, wij samen naar een Engelse wedstrijd). Ondanks het verlies van Manchester United hadden we toch een Nederlandse winnaar, Ronald Koeman. We hebben geweldig genoten van de wedstrijden en de sfeer en het verblijf in Manchester. VoetbalreizenXL bedankt voor de perfecte plaatsen in het Manchester stadion.

‐ Ad Huijbrechts

Populaire bezienswaardigheden Manchester

Maak je bezoek aan Manchester compleet met een van deze bezienswaardigheden!


Albert Square

Albert Square

Dit plein waar je verschillende monumenten en standbeelden vindt is het belangrijkste plein van Manchester. Het meest indrukwekkende is de Manchester Town Hall, een enorm gebouw. Prins Albert en Koningin Victoria bezitten beiden een eigen standbeeld op Albert Square.

Manchester Art Gallery

Manchester Art Gallery

Prachtige kunsttentoonstellingen zijn hier terug te vinden. Er zijn zeker zes eeuwen aan Britse kunst te bewonderen, maar ook ander Europees werk is er te zien. Naast de vaste collectie worden er regelmatig speciale tentoonstellingen georganiseerd.

Manchester United

Manchester United

'The Red Devils' die zijn thuiswedstrijden afwerkt op 'Old Trafford' is de grootste van de twee clubs die Manchester rijk is. Vele Nederlanders hebben voor de ploeg gespeeld, denk bijvoorbeeld aan: Jaap Stam, Ruud van Nistelrooij, Edwin van der Sar en Robin van Persie. Een stadiontour en een bezoekje aan het Manchester Museum mogen zeker niet ontbreken wanneer je deze stad bezoekt.

Manchester City

Manchester City

'The Citizens' werken hun wedstrijden af in het Etihad Stadium wat plaats biedt aan 55.000 supporters. City werd opgericht in 1880 en de club is dus al bijna 140 (!) jaar oud. Nadat Manchester City in 2007 werd overgenomen door richt de club zich tot de top van Engeland. De overname heeft er in geresulteerd dat de ploeg de afgelopen 7 jaar ieder jaar in de top 4 eindigde met tweemaal het kampioenschap. Een rondleiding door het indrukwekkende stadion en het imposante trainingscomplex is zeker de moeite waard!

Football Museum

Football Museum

Midden in het centrum van Manchester bevind zich ‘The National Football Museum’. Binnen het museum staat de Engelse voetbalhistorie voorop. Een bezoek aan dit museum is in principe gratis. Wanneer je een kleine donatie doet ontvang je een boekje, kun je meespelen met verschillende spellen en mag je op de foto met een aantal grote prijzen. Een bezoek aan het museum sluit dan ook goed aan bij je voetbalreis naar Manchester.

Winkelcentrum Manchester

Winkelcentrum Manchester

Een wedstrijd bezoeken in Manchester is niet alleen geschikt voor mannen. Het winkelcentrum in Manchester is een van de grootste overdekte winkelcentra van Europa! Je hebt hier honderden winkels verdeeld over drie etages. Je vindt er winkels die je in Nederland niet snel tegen komt. Denk hierbij aan de SuperDry Megastore, Apple Megastore, Disney winkels, LEGO winkels kortom het aanbod is enorm. Naast de vele winkels heeft het winkelcentrum ook nog een aparte verdieping met eten en drinken. Voor een goede lunch kun je hier dan ook terecht.

Manchester, de stad huisvest twee èchte Engelse topploegen

Voor welke club uit Manchester kies jij?


Overnachten in Manchester

Overnachten in Manchester

In Manchester bevinden zich vele hotels, hostels en appartementen die je voor je voetbalreis kunt boeken. Op onze partner website staat een compleet overzicht van alle accommodaties.

Bekijk hotels Manchester
Vliegen naar Manchester

Vliegen naar Manchester

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Manchester? Op CheapTickets.nl vind je een totaalaanbod vliegtickets voor de scherpste prijzen.

Bekijk goedkope vliegtickets
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal