Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

https://ncmm.org/7xdwtf2hj https://giannifava.org/5y2lwo92 VoetbalticketXpert is onderdeel van VoetbalreizenXL. Al pakketreizen van VoetbalreizenXL vallen onder de SGR-garantie.

VoetbalreizenXL BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug ontvangt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.Boek een voetbalreis dus altijd bij een SGR aangesloten voetbalreisbureau zodat u verzekerd bent van de voetbalreis!

VoetbalreizenXL BV aangesloten bij SGR

Tramadol Cheapest Price Wij stellen alles in het werk om uw voetbalreis tot een unieke voetbalervaring te maken. Voor uw zekerheid zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantie vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Tramadol Hcl Online

Cheap Tramadol Online Controleren via www.sgr.nl

Wat houdt SGR-garantie in?

https://elisabethbell.com/axuox2mn0kg Deze SGR-garantie houdt in dat Tramadol Buy Australia de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

https://www.mominleggings.com/xcfufm9c5z Bekijk voetbalreizen

http://countocram.com/2024/03/07/p5u54xpm