• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbaltickets Champions League

Losse voetbaltickets Champions League kopen

Bekijk ons aanbod losse voetbaltickets voor de Champions League wedstrijden van dit seizoen

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Champions League kopen

Een wedstrijd tussen twee topploegen van Europa bezoeken? Dan wordt door VoetbalticketXpert een wedstrijd in de Champions League aangeraden. De Champions League is het grootste Europese voetbaltoernooi dat bestaat. De beste teams van de Europese competities strijden in dit toernooi om de titel.

Alle wedstrijden worden doordeweeks gespeeld en de speeldagen zijn altijd op een dinsdag of een woensdag (met uitzondering van de finale). De finale wordt op zaterdag 26 mei gespeeld in het NSC Olimpiyskiy Stadium in Kiev (Oekraïne).

Officiële tickets voor de Champions League wedstrijden bestel je eenvoudig online bij VoetbalticketXpert. Bezoek topclubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Liverpool, Juventus en meer…

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Champions League?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Champions League? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: