• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 5000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbaltickets Duitsland - Bundesliga

Voetbaltickets Bundesliga kopen?

Ruim aanbod losse voetbaltickets Duitsland voor wedstrijden van de Duitse Bundesliga. Klik hieronder op het logo van de club waar je interesse in hebt en bekijk ons aanbod.

Tickets Duitsland kopen

Voor voetbalkaarten voor de Duitse Bundesliga ben je bij ons aan het juiste adres! Als vrijwel enige aanbieder in Nederland bieden wij voetbaltickets Duitsland voor bijna alle clubs uit de Bundesliga. Halve liters en braadworsten? Bij de Duitse stadions kan je er niet omheen. Een belevenis die je als voetballiefhebber een keer meegemaakt moet hebben. Wist je dat je al binnen vier uur vanaf Utrecht bij een zestal clubs uit de Bundesliga bent? Ideaal!

Voetbalreizen Duitsland

Naast losse tickets Duitsland bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Duitsland aan. Voor voetbalreizen Duitsland verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Zie: Voetbalreizen Duitsland

Voetbaltickets Bundesliga (Duitsland)

Zoals je wellicht gelezen hebt hebben wij tickets voor bijna alle clubs uit de Duitse Bundesliga beschikbaar. Afgelopen jaar gingen er maar liefst 1100+ voetbalsupporters via ons naar een voetbalwedstrijd in Duitsland. Vooral de clubs net over de Nederlands/Duitse grens zijn populair onder Nederlandse en Belgische voetbalfans. Je kunt hierbij denken aan clubs als Werder Bremen, Borussia Dortmund, HSV, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach.

Een voetbalwedstrijd in Duitsland bezoeken? Ben je op zoek naar voetbaltickets voor een club uit Duitsland en staat deze niet tussen ons aanbod. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het uitstippelen van jou voetbaltrip!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Duitsland?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Duitsland? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: