• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Voetbaltickets Duitsland - Bundesliga

Voetbaltickets voor de Bundesliga kopen?

Ruim aanbod losse voetbaltickets Duitsland voor wedstrijden van de Duitse Bundesliga. Klik hieronder op het logo van de club waar je interesse in hebt en bekijk ons aanbod.

Tickets Duitsland kopen

Voetbaltickets Duitsland (Bundesliga) Voor voetbaltickets Duitsland ben je bij ons aan het juiste adres! Als vrijwel enige aanbieder in Nederland bieden wij voetbaltickets voor vrijwel alle clubs uit de Bundesliga. Selecteer de club die je wilt bezoeken, kies een wedstrijd en bestel direct online je voetbaltickets voor een Bundesliga wedstrijd.

Halve liters en braadworsten? Bij de Duitse stadions kan je er niet omheen. Een belevenis die je als voetballiefhebber een keer meegemaakt moet hebben. Geniet in een zeer gemoedelijke sfeer van het Duitse voetbal. Wist je dat je al binnen vier uur vanaf Utrecht bij een zestal clubs uit de Bundesliga bent? Ideaal!

Voetbaltickets Duitsland – Bezoek de Bundesliga

Zoals je wellicht gelezen hebt hebben wij tickets voor bijna alle clubs uit de Duitse Bundesliga beschikbaar. Afgelopen jaar gingen er maar liefst 1.100+ voetbalsupporters via ons naar een voetbalwedstrijd in Duitsland. Vooral de clubs net over de Nederlands/Duitse grens zijn populair onder Nederlandse en Belgische voetbalfans. Je kunt hierbij denken aan clubs als Werder Bremen, Borussia Dortmund, HSV, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach.

Wil jij de kampioen van Duitsland in actie zien, dan zul je wat verder moeten reizen, maar ook voor Bayern München bieden wij losse voetbaltickets aan. Stel zelf je reis samen met behulp van onze voetbaltickets.

Een voetbalwedstrijd in Duitsland bezoeken, maar staat de club die je wilt bezoeker niet tussen ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het uitstippelen van jou voetbaltrip! Ook voor iets minder bekende clubs hebben wij vaak mogelijkheden.

Voetbaltickets Duitsland (met vervoer en hotel)

Heb je liever een compleet verzorgde reis inclusief vervoer en overnachting(en). Naast losse voetbaltickets bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen naar Duitsland aan. Zo kan je rondom de westrijd lekker genieten van een biertje omdat je natijd niet hoeft terug te rijden. In plaats daarvan kan je nog lekker op stap in de speelstad. Op onze website van VoetbalreizenXL vind je ons aanbod voetbalreizen Duitsland.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Duitsland?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Duitsland? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal