• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets 1.FC Köln kopen

Voetbaltickets kopen voor 1. FC Köln

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van 1. FC Köln.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets 1.FC Köln kopen

1. FC Köln is een voetbalclub uit Keulen dat uitkomt in de Duitse Bundesliga. Thuiswedstrijden worden gespeeld voor 50.000 toeschouwers in het RheinEnergieStadion!

FC Köln en Borussia Mönchengladbach zijn dé rivalen aan de Niederrhein. Beide teams leverden in het verleden duels om de macht “am Niederrhein”.

De voetbalclub heeft als een van de weinige clubs in Europa een levende mascotte: bok Hennes. Deze bok staat alle thuiswedstrijden in het stadion naast het veld en maakt dan ook niet voor niks onderdeel uit van het embleem van de club. Wanneer 1.FC Köln een uitwedstrijd speelt gaat hij in de meeste gevallen ook mee, echter wanneer de reisafstand te groot is dan wordt er een andere bok geregeld. Dit om de bok de lange reis te besparen.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets 1.FC Köln?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets 1.FC Köln? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: