• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

FC Koln tickets kopen

Voetbaltickets kopen voor 1. FC Köln

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van 1. FC Köln.

Toont alle 10 resultaten

 • Het was fantastisch!

  Hartelijk dank voor de prima reis die jullie ons aangeboden hebben. Goed hotel met een lekker ontbijt en een prima openbaar vervoer. De wedstrijd viel een beetje tegen maar we hebben een pracht weekend gehad met de kaartclub. Op naar het volgende voetbal uitje naar België in 2017.

  - Guus Deken
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets 1. FC Köln bestellen bij VoetbalticketXpert

 • zaterdag 27/05/2023 Speeldatum definitief
  Logo 1. FC Köln Logo Bayern München

  Voetbaltickets 1. FC Köln - Bayern München

  Op aanvraag Bekijk tickets

Tickets 1.FC Köln kopen

1. FC Köln is een voetbalclub uit Keulen dat uitkomt in de Duitse Bundesliga. Thuiswedstrijden worden gespeeld voor 50.000 toeschouwers in het RheinEnergieStadion! ‘Die Geissböcke’ worden gezien als één van de meeste sfeervolle clubs van de Bundesliga. Om die reden zijn FC Koln tickets ook zeer in trek. Mocht je eens een duel van 1.FC Köln willen bezoeken, wees er dan snel bij met het bestellen van voetbaltickets.

FC Koln tickets kopen en bezoek het RheinEnergieStadion

1.FC Köln speelt haar thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion. Tijdens competitie is er plaats voor zo’n 50.000 personen. Bij internationale wedstrijden ligt dit aantal wat lager, namelijk op 46.134. Dit komt doordat er bij internationale wedstrijden geen gebruik mag worden gemaakt van de staantribune. Het stadion van 1.FC Köln kenmerkt zicht door de pilaren die zich op elke hoek van het stadion bevinden. Wanneer het donker wordt kleuren deze pilaren rood/wit. De clubkleuren van FC Köln. Tickets voor thuisduels zijn vaak schaars, omdat de club een enorm trouwe achterban heeft. Om deze reden is het raadzaam wedstrijdtickets al vroeg in het seizoen te bestellen.

Tickets FC Koln en de Bok Hennes

Als één van de weinige clubs in Europa heeft FC Koln nog een levende mascotte, de bok Hennes. Tijdens alle thuiswedstrijden is de bok aan de zijlijn te zien en ook op het embleem van de club is Hennes te aanschouwen. FC Koln dankt deze mascotte aan een carnavalszitting in 1951. Toenmalig trainer Hennes Weisweiler kreeg toen een bok cadeau van de circusdirectrice als grap. Tijdens deze overdracht op het podium plaste de bok over de arm van de trainer. Hieraan dankt de bok zijn naam, Hennes. Na het overlijden van de eerste bok is er steeds een opvolger gekomen. Inmiddels zit de club op Hennis IX. DE bok heeft een Instagram pagina met duizenden volgers en is immens populair. Wanneer je tickets koopt voor een thuisduel van 1.FC Köln kan je bok Hennes dus ook aanschouwen.

Tickets voor 1.FC Köln – Borussia Mönchengladbach (de Rheinland Derby)

De wedstrijd tussen 1.FC Köln en Borussia Mönchengladbach staat bekend als de Rheinland Derby. Duels tussen beiden clubs zijn altijd zeer beladen. De winnaar mag zich namelijk voor een half jaar de beste ‘am Niederhhein’ noemen. Köln trok in de meeste gevallen echter aan het kortste eind in onderlinge duels, slechts 28 maal wist men te winnen. Andere rivalen van 1.FC Köln zijn Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf. Dit komt vooral omdat deze clubs ook nabij Keulen gelegen zijn.

FC Koln tickets + hotelovernachting

Wanneer je een FC Koln tickets boekt, is het ook mogelijk om hier een hotelovernachting bij te boeken. Keulen is namelijk een fantastische stad waar je in combinatie met een voetbalwedstrijd prima een lang weekend kan verblijven. Denk hierbij aan highlights zoals de Dom van Keulen, de Altstadt, en de Belgische Viertel. Daarnaast kan je ook met een kabelbaan over de Rijn gaan. Tijdens deze rit heb je een prachtig uitzicht over de stad. Wanneer je graag een wedstrijdticket in combinatie met hotelverblijf willen boeken. Neem dan gerust een kijkje op de website van onze partner VoetbalreizenXL. Hier treft u verschillende mogelijkheden voor een boeking van wedstrijdticket+hotelovernachting voor een duel van 1.FC Köln.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets 1.FC Köln?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets 1.FC Köln? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal