• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Bayern München

Ons aanbod losse voetbaltickets Bayern München

Alle wedstrijden in de Allianz Arena op een rij. Bekijk hier het wedstrijdschema van alle thuiswedstrijden die Bayern München speelt.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Bayern München kopen

Een wedstrijd van Bayern München bezoeken is voor veel voetbalsupporters een droom. VoetbalticketXpert laten deze droom graag in vervulling gaan. Tickets voor Bayern München bestel je eenvoudig online. Kies een wedstrijd uit, selecteer een tribune-optie en betaal je bestelling eenvoudig en veilig via o.a. iDeal.

Wedstrijd Bayern München bezoeken?

Staat een stedentrip naar München wellicht op de planning? Of ben je op zoek naar een voetbalreis naar een topclub in Europa? Dan is een bezoek aan de Allianz Arena (75.000 supporters) een echte aanrader. Wanneer Bayern München thuis speelt is het stadion altijd stijf uitverkocht en de sfeer is overweldigend. Van een biertje met bratwurst voor de wedstrijd tot de vele vlaggen en gezang tijdens de wedstrijd. De sfeer in Duitsland, en met name in München, is ronduit geweldig!

De Allianz Arena
Van buiten een lichtgevend stadion die in verschillende kleuren veranderd kan worden. Zo veranderd het stadion bij thuiswedstrijden van Bayern München in een rode kleur. En wanneer 1860 München (er spelen 2 clubs in dit stadion) in het stadion speelt veranderd het stadion in een blauwe kleur. Een uniek stadion in een mooie stad!

De derby tegen Borussia Dortmund
De wedstrijd van het jaar voor FC Bayern München is toch wel de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Deze twee ploegen strijden om de titel in Duitsland en vaak wordt het kampioenschap beslist in deze duels. Kaarten voor de ontmoetingen tussen beide zijn schaars, wees dus op tijd met het bestellen van je tickets Bayern München – Borussia Dortmund!

Voetbalreis Bayern München

Aangezien München niet direct op steenworp afstand ligt van de Nederlandse grens, wordt een bezoek aan Bayern München vaak gecombineerd met een overnachting in de Zuid-Duitse stad. Een voetbalreis naar Bayern München boek je eenvoudig via onze andere site VoetbalreizenXL. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan, deze ontvang je vervolgens al binnen een werkdag in je inbox.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Bayern München?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Bayern München? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: