• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Borussia Mönchengladbach

Losse tickets Borussia Mönchengladbach kopen

Ons aanbod met voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Borussia Mönchengladbach

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Borussia Mönchengladbach kopen

Tickets Borussia Mönchengladbach kopen

Ben je op zoek naar losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Borussia Mönchengladbach? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kiest een wedstrijd, selecteert de gewenste tribune en betaalt vervolgens veilig en simpel via iDeal.

Ideale ligging, net over de grens

Mönchengladbach bevindt zich net over de Nederlandse grens en is met het aantrekkelijke voetbal en de Duitse voetbal belevenis een veelbezochte club door veel Nederlanders. Met het mooie Borussia-Park als stadion en bijbehorende biergarten zijn ‘Die Fohlen’ enorm in trek.  Het stadion, geopend op 30 juli 2004, wordt gekenmerkt door VIP-lounges, een fanshop, bar en museum.

Borussia Mönchengladbach – de selectie

Er spelen op dit moment geen Nederlanders meer bij Borussia Mönchengladbach. Het broertje van Eden Hazard, Thorgan Hazard daarentegen wel! De Belgische vleugelspeler moet het spel maken voor de ploeg van coach Dieter Hecking.

De derby’s

De thuiswedstrijden tegen 1.FC Köln en Borussia Dortmund zijn het populairst onder de supporters van Gladbach. Tegen 1.FC Köln wordt de Rhein Derby gespeeld. De wedstrijd tegen Borussia Dortmund staat bekend als de ‘Borussen derby’. Deze wedstrijden zijn immens populair onder voetbalsupporters. Wees daarom op tijd met het bestellen van je tickets voor Borussia Mönchengladbach!

Voetbalreis Borussia Mönchengladbach

Mocht je naast je losse tickets Borussia Mönchengladbach ook een overnachting bij willen boeken, adviseren wij VoetbalreizenXL. Hier vraag je eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan voor een voetbalreis naar Gladbach. Deze ontvang je vervolgens binnen één werkdag en is veilig online te accepteren.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Borussia Mönchengladbach?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Borussia Mönchengladbach? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: