• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

HSV Tickets kopen

Voetbaltickets kopen voor Hamburger SV

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van Hamburgers SV

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

 • Het was fantastisch!

  Hartelijk dank voor de prima reis die jullie ons aangeboden hebben. Goed hotel met een lekker ontbijt en een prima openbaar vervoer. De wedstrijd viel een beetje tegen maar we hebben een pracht weekend gehad met de kaartclub. Op naar het volgende voetbal uitje naar België in 2017.

  - Guus Deken
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets Hamburger SV bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets Hamburger SV kopen

HSV tickets koop je eenvoudig en veilig bij VoetbalticketXpert. ‘Die Rothosen’ zijn al enige tijd actief in de 2.Bundesliga. Echter lukt het de club niet om om weer te promoveren naar het hoogste niveau in de Bundesliga. Op zich is dat wel bijzonder want Hamburger SV is de enige club in de Bundesliga die tot 2018 onafgebroken actief bleef op het hoogste niveau. Desalniettemin is een bezoek aan HSV altijd een feestje. In combinatie met de stad Hamburg kan je hier een onvergetelijk weekend beleven.

HSV tickets kopen voor een bezoek aan het Volksparkstadion

Sinds 1963 speelt Hamburger SV haar thuiswedstrijd in het Volksparkstadion. Dit stadion ligt in de wijk Altona iets buiten de stad Hamburg. Het stadion werd in 1925 al geopend. De eerste bespeler was FC Altona 93. Na de Tweede Wereldoorlog het stadion zwaar beschadigd door bombardementen en werd het gerenoveerd. Toen HSV in 1963 toetrad tot de nieuwe Bundesliga verhuisde de club ook naar het Volksparkstadion. Goedkopere tickets bevinden zich op de tribune achter de goal. Tickets aan de lange zijde zijn vaak wat duurder.

Nederlanders bij Hamburger SV

HSV kent een rijke historie met Nederlandse voetballers. De invloed van Nederland is tegenwoordig in mindere mate aanwezig. Enkel Rick van Drongelen is nog overgebleven. Daarvoor waren onder meer Eljero Elia, Khalid Boulahrouz, Nigel de Jong en natuurlijk Rafael van der Vaart. Van Drongelen draagt echter af en toe wel de aanvoerdersband, wat natuurlijk niet niks is. Op wedstrijddagen zijn rondom het stadion verschillende tentjes te vinden waar men kan genieten van een biertje en een broodje bratwurst.

HSV tickets kopen + bezoek aan de Reeperbahn

Naast Hamburger SV heeft de stad Hamburg nog een grote trekpleister, namelijk de Reeperbahn. De Reeperbahn (bekendste uitgaansgebied van Duitsland) is dan ook een ideale locatie voor een teamuitje met je voetbalteam. De Reeperbahn staat bekend om haar beperkte tippelprostitutie, raamprostitutie en erocentra. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende kroegen en clubs aanwezig voor een leuke avond.

HSV tickets + hotel overnachting

HSV tickets kan je ook gemakkelijk boeken in combinatie met een hotelverblijf. Kijk hiervoor eens op de website van onze partner VoetbalreizenXL. Hier vind je een breed aanbod aan pakketreizen naar Hamburger SV. Zoals gezegd heeft Hamburg heel veel te bieden. Daarom is een hotelverblijf zeker te adviseren.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Hamburger SV?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Hamburger SV? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal