• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Hamburger SV kopen

Voetbaltickets kopen voor Hamburger SV

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van Hamburgers SV

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Hamburger SV kopen

Hamburger SV, ook wel HSV genoemd, komt sinds het seizoen 2018/19 uit in de 2.Bundesliga. De club uit Hamburg werd al in 1887 opgericht en was van 1963 tot 2018 onafgebroken in de Bundesliga actief. Bijnaam van Hamburger SV is ‘Die Rothosen’.

Hamburger SV speelt haar thuiswedstrijden in het Volksparkstadion. Het stadion kent een capaciteit van maar liefst 57.274 toeschouwers. Voor bezoekers is het mogelijk om een stadion tour te volgen waarbij o.a. een bezoek aan de kleedkamers, VIP ruimte en perskamer kan plaatsvinden. De tour duurt ongeveer 75 minuten.

HSV kent een rijke historie met Nederlandse voetballers, de invloed van Nederland is tegenwoordig in mindere mate aanwezig, Rick van Drongelen is de enige over gebleven Nederlander. Laatste Nederlandse voetballers in dienst van HSV waren Nigel de Jong, Jeffrey Bruma en Rafael van der Vaart. Desondanks zijn de wedstrijden van Hamburger SV zeker de moeite waard en voor de mensen uit het Noorden van het land slechts een kleine drie uren rijden.

Teamuitjes en dergelijke zijn met de Reeperbahn (bekendste uitgaansgebied van Duitsland) veelal een groot succes.

Bestel je tickets Hamburger SV eenvoudig online. Selecteer een gewenste tribune, kies het aantal zitplaatsen en betaal je order eenvoudig met iDEAL.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Hamburger SV?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Hamburger SV? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: