• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Hertha BSC tickets kopen

Losse tickets kopen voor Hertha BSC

Ons aanbod met voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Hertha BSC

Toont alle 7 resultaten

  • Op onze plaatsen hadden we goed zicht

    We hebben afgelopen vrijdag genoten van de wedstrijd HSV-Bayern, wat een verjaardagkado voor mijn vader was. Alles was, ondanks de kou, perfect geregeld en op onze plaatsen hadden we goed zicht. Van te voren een leuke kroeg gevonden nabij t stadion, dus al met al vanaf deze plek alleen positieve berichten.

    - John Kirrie

Tickets Hertha BSC kopen

Hertha BSC tickets kopen doe je eenvoudig online via VoetbalticketXpert. Wij bieden losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Hertha BSC aan voor vrijwel alle thuiswedstrijden. Zelfs voor de thuisduels tegen Bayern München en Borussia Dortmund hebben we tickets beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat deze duels snel uitverkocht zijn. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kan je deze beter snel bestellen. Selecteer eenvoudig zelf de gewenste tribune en bestel je tickets veilig online.

Hertha BSC tickets en een bezoek aan het Olympiastadion

‘Die Alte Dame’ speelt haar thuiswedstrijden in het Olympiastadion. Het op drie na grootste stadion van Duitsland biedt plaats aan bijna 75.000 man. Het stadion werd in 1936 gebouwd ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Berlijn. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het stadion vrijwel helemaal in tact gebleven. Het stadion is tweemaal gerenoveerd. Dit gebeurde in aanloop naar het WK 1974 in West-Duitsland en nogmaals in aanloop naar het WK 2006 in Duitsland. De finale in 2006 werd ook in dit stadion gespeeld. Het Olympiastadion is zonder meer één van de meest imposante voetbalstadions van de Bundesliga. Een bezoek hieraan is dan ook zeker de moeite waard. Goedkopere tickets bevinden zich vaak aan de korte zijde achter het doel. Voor zitplaatsen aan de lange zijde betaal je vaak wat meer.

Hertha BSC tickets en de stad Berlijn

Naast voetbal heeft Berlijn natuurlijk nog veel meer te bieden. Er bevinden zich veel historische plekken die refereren naar de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Denk hierbij aan de Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor en natuurlijk de overblijfselen van de Berlijnse Muur. Echter is Berlijn inmiddels een zeer moderne stad met vele gezellige wijkjes en verschillende soorten kunst. Naast tickets voor Hertha BSC kan je ook tickets voor fietstours, wandeltours en zelfs kanotochten boeken.

Hertha BSC – 1.FC Union Berlin – De Berlijner Derby

De Berlijner Derby betreft de wedstrijd Hertha BSC – 1.FC Union Berlin. Sinds kort zijn beiden teams weer actief in de 1.Bundesliga. Waar beiden clubs actief zijn in dezelfde stad is er natuurlijk al gauw sprake van rivaliteit. De wedstrijden tussen beiden teams zijn altijd zeer sfeervol en brengen net wat extra lading met zich mee. Tickets voor de derby zijn schaars en daarom ook al snel uitverkocht. Mocht je deze wedstrijd graag willen bezoeken. Bestel je tickets dan al vroeg in het seizoen.

Hertha BSC tickets + hotelovernachting

Het is zeker slim om Hertha BSC wedstrijdtickets in combinatie met een hotelovernachting te boeken. Zoals gezegd heeft de stad Berlijn naast voetbal nog veel meer te bieden. Om deze reden kan je je hier dan ook prima een lang weekend of zelfs een week vermaken. Ben je geïnteresseerd in het boeken van een wedstrijdtickets+hotelovernachting? Neem dan even een kijkje op de website van onze partner VoetbalreizenXL. Hier zijn vrijwel voor alle thuisduels van Hertha BSC pakketreizen beschikbaar.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Hertha BSC?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Hertha BSC? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal