• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Hertha BSC kopen

Losse tickets kopen voor Hertha BSC

Ons aanbod met voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Hertha BSC

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Hertha BSC kopen

Hertha BSC (Berliner Sport Club Berlin) is een Duitse voetbalclub die werd opgericht in 1892 en sinds het seizoen 2011/2012 weer uitkomt in de Bundesliga. Een wedstrijd van Hertha BSC is natuurlijk uitstekend te combineren aan de historische stad Berlijn.

Wij bieden losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Hertha BSC aan voor vrijwel alle thuiswedstrijden. Selecteer eenvoudig zelf de gewenste tribune en bestel je tickets veilig online.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Hertha BSC?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Hertha BSC? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: