• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets Schalke 04

Losse voetbaltickets Schalke 04 kopen

Bekijk hier het overzicht van het aanbod losse voetbaltickets voor Schalke 04 en boek je ticket

Toont alle 6 resultaten

  • Het stadion ontplofte na de 1-0!

    Wat een feest afgelopen weekend! Ik bezocht mijn collega in Oxford en we boekten tickets voor Arsenal – Norwich City in Londen. We hebben uitgebreid de tijd genomen rondom het stadion en het standbeeld van Dennis Bergkamp weer netjes opgepoetst met onze sjaals! Mooie plekken boven in het stadion met een goede sfeer, ondanks de korte protestactie tegen Wenger. Het stadion ontplofte na de 1-0! Toch dromen we ook stiekem van een wedstrijd van Tottenham, dus zijn we voor de wedstrijd eerst nog even langs White Hart Lane gegaan om het stadion van de aartsrivaal van Arsenal te bezichtigen. Al met al een topweekend en zeker voor herhaling vatbaar!

    - Rabin den Hoed

Tickets Schalke 04 kopen

Een wedstrijd van Schalke 04 bezoeken? Bestel je tickets Schalke 04 eenvoudig bij VoetbalticketXpert. Wij bieden losse voetbaltickets aan voor alle thuiswedstrijden van Schalke 04. Selecteer eenvoudig zelf de gewenste tribune en bestel je tickets veilig online. Maak kennis met de Gemütlichkeit van het Duitse voetbal en proef de unieke sfeer van het Veltins Arena. Voorafgaand aan elk duel gaat het licht in het stadion uit. Hierna volgt dan het clublied terwijl het publiek middels de mobiele telefoon het stadion voorziet van allemaal kleine lichtjes.

Bestel kaarten Schalke 04 en bezoek de sfeervolle Veltins Arena

Schalke 04 uit Gelsenkirchen speelt haar thuiswedstrijden in de prachtige Veltins Arena dat zo’n 61.000 toeschouwers kan herbergen. De Veltins Arena is een van de modernste stadions die de laatste jaren zijn gebouwd. Schalke 04 is na Bayern München de grootste sportclub van Duitsland. Dat is best bijzonder. Zo hebben de ‘Köningsblauen’ een grotere supportersschare dan Borussia Dortmund of Werder Bremen. Mede hierdoor zit het stadion elke thuiswedstrijd dan ook stampvol.

Tickets Schalke 04 – Borussia Dortmund (Kohlenpottderby)

De belangrijkste wedstrijd voor de supporters van FC Schalke is de ontmoeting met aartsrivaal Borussia Dortmund. De sfeer is nog beter dan bij andere thuiswedstrijden en de tickets gaan als warme broodjes over de toonbank. Hierdoor staat de Kohlenpott-Derby ook bekend als één van de beest beruchte derby’s van de Bundesliga. Echter gaat het er altijd wel gemoedelijk aan toe rondom dit duel, zoals gebruikelijk is in Duitsland. Bestel je kaarten Schalke 04 – Borussia Dortmund daarom op tijd!

Tickets Schalke 04 met hotelovernachting

Wil je niet alleen losse tickets Schalke 04, maar ook graag een overnachting in Gelsenkirchen of omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen Schalke 04. Op onze website van VoetbalreizenXL kan je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Binnen één werkdag ontvang je een passende offerte in je inbox! Het bijboeken van een overnachting zouden wij zeker adviseren. Dankzij zo’n overnachting hoef je na de wedstrijd dan niet direct naar huis maar kan je nog lekker nagenieten van de wedstrijd onder het genot van een biertje. Daarnaast ontwijk je ook de drukte direct na de wedstrijd door een dag later pas terug te rijden.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Schalke 04?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Schalke 04? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal