• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Schalke 04

Losse voetbaltickets Schalke 04 kopen

Bekijk hier het overzicht van het aanbod losse voetbaltickets voor Schalke 04 en boek je ticket

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Schalke 04 kopen

Een wedstrijd van Schalke 04 bezoeken? Bestel je tickets Schalke 04 eenvoudig bij VoetbalticketXpert. Wij bieden losse voetbaltickets aan voor alle thuiswedstrijden van Schalke 04. Selecteer eenvoudig zelf de gewenste tribune en bestel je tickets Schalke 04 veilig online. Maak kennis met de Gemütlichkeit van het Duitse voetbal en proef de unieke sfeer van Schalke 04 in de Veltins Arena.

Bezoek Schalke 04 in de sfeervolle Veltins Arena

Schalke 04 uit Gelsenkirchen speelt haar thuiswedstrijden in de prachtige Veltins Arena dat zo’n 61.000 toeschouwers kan herbergen. De Veltins Arena is een van de modernste stadions die de laatste jaren zijn gebouwd. Schalke 04 is na Bayern München de grootste sportclub van Duitsland.

De Kohlenpottderby tussen Schalke 04 en Borussia Dortmund

De belangrijkste wedstrijd voor de supporters van FC Schalke is de ontmoeting met aartsrivaal Borussia Dortmund. De sfeer is nog beter dan bij andere thuiswedstrijden en de tickets gaan als warme broodjes over de toonbank. Bestel je kaarten Schalke 04 – Borussia Dortmund daarom op tijd!

Voetbalreizen naar Schalke 04

Wil je niet alleen losse tickets Schalke 04, maar ook graag een overnachting in Gelsenkirchen of omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen Schalke 04. Op onze website van VoetbalreizenXL kan je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Binnen één werkdag ontvang je een passende offerte in je inbox!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Schalke 04?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Schalke 04? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: