• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Vfl Wolfsburg kopen

Losse wedstrijdtickets Vfl Wolfsburg

Bekijk hier het overzicht van het aanbod losse voetbaltickets voor Vfl Wolfsburg en boek je ticket

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Vfl Wolfsburg kopen

Vfl Wolfsburg, door vele gezien als de club waar topspits Bas Dost vele goals gemaakt heeft. Inmiddels is de Nederlander vertrokken uit Wolfsburg en hebben maar liefst drie andere Nederlandse voetballers hun intrede gedaan bij Vfl Wolfburg, namelijk verdediger Paul Verhaegh, Jeffrey Bruma en middenvelder Riechedly Bazoer. Het stadion van Wolfsburg heet de ‘Volkswagen-Arena’ en biedt plaats aan 30.000 toeschouwers. Voor Duitse begrippen is dit een klein stadion. De meeste stadions in de Duitse Bundesliga bieden namelijk plaats aan minstens 50.000 toeschouwers. Dit doet echter niks af aan de fantastische sfeer die iedere thuiswedstrijd in het stadion te voelen is.

In 2009 wist de club uit Wolfsburg de Bundesliga te winnen wat recht gaf op een plekje in de Champions League. Dit werd geen succes. Vfl Wolfsburg werd derde in de poule en strandde vervolgens in de Europa League.

Bekende Nederlandse spelers bij de club zijn Paul Verhaegh, Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer. Wilt u een wedstrijd van Vfl Wolfsburg bezoeken? Bestel je tickets Vfl Wolfsburg eenvoudig en veilig online bij VoetbalticketXpert.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Vfl Wolfsburg?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Vfl Wolfsburg? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: