• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Werder Bremen

Losse voetbaltickets Werder Bremen

Bekijk hier het overzicht van het aanbod losse kaarten voor Werder Bremen en boek je ticket

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Werder Bremen kopen

‘Die Grun-Weissen’ zijn erg in trek bij Nederlandse supporters. Tickets voor Werder Bremen bestel je eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd, selecteer een tribune en betaal je kaarten voor Werder Bremen simpel via iDEAL. Al meer dan 5.000 tevreden klanten gingen je voor!

Wedstrijd Werder Bremen bezoeken in het Weserstadion

Werder Bremen speelt haar thuiswedstrijden in het Weserstadion. Het stadion is in 2004 grondig verbouwd en biedt plaats aan 42.800 toeschouwers. De club komt uit het noorden van Duitsland en is zeer populair onder voetbalsupporters uit heel Nederland, voornamelijk bij Noordelingen vanwege de korte reistijd.

In de stad Bremen is daarnaast ook nog voldoende te zien en te doen. Wat te denken van het imposante stadhuis van Bremen, het Rolandstandbeeld of de bekende Dom van Bremen. Daarnaast is een stadiontour door het stadion van Werder een echte aanrader. Denk er wel om dat dit alleen mogelijk is op dagen dat er geen wedstrijd gespeeld wordt.

Davy Klaassen bezoeken?

Sinds de zomer van 2018 staat oud-Ajacied en Nederlands international Davy Klaassen onder contract bij Werder Bremen. Klaassen, geboren in Hilversum, probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen na een mislukt avontuur in Liverpool bij Everton. Andere bekende spelers bij Werder Bremen zijn Nuri Sahin en Niklas Moisander.

Voetbalreizen Werder Bremen

Een wedstrijd van Werder Bremen bezoeken, maar wel in combinatie met een hotelovernachting? Bekijk dan eens ons aanbod voetbalreizen Werder Bremen. Je kunt hier geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Deze ontvang je vervolgens binnen één werkdag en is eenvoudig online te accepteren.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Werder Bremen?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Werder Bremen? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: