• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Chelsea

Losse tickets Chelsea kopen

Koop hier je losse voetbaltickets voor de wedstrijden van Chelsea op Stamford Bridge

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Chelsea kopen

Altijd al eens een wedstrijd van Chelsea willen bijwonen? Voor losse tickets Chelsea kun je uiteraard bij ons terecht. In ons aanbod voetbaltickets hebben we momenteel interessante en voordelige hospitality tickets voor een complete voetbalervaring. Toch liever reguliere voetbaltickets, vraag ons dan even naar de mogelijkheden.

Stamford Bridge ligt midden in een woonwijk in Londen. Tip: Zorg dat je ruim op tijd naar het stadion gaat om de ‘voorbeschouwing’ in de pubs rond het stadion te ervaren. Hier vloeien de typische Engelse pints rijkelijk en worden de kelen gesmeerd om tijdens de wedstrijd van Chelsea 90 minuten lang achter hun team te gaan staan.

Wedstrijd Chelsea bezoeken?

Overweeg je om een wedstrijd van Chelsea te bezoeken, dan vind je op onze website een overzicht met alle wedstrijden van Chelsea die dit jaar te bezoeken zijn. Wij verkopen losse tickets voor de wedstrijden van Chelsea FC. Momenteel bestaat ons online aanbod uit luxe vip arrangementen waarbij je geniet een diner vooraf, gratis programmaboekje en uitstekende zitplaatsen op de eerste ring (ter hoogte van de 16 meter lijn).

Londen, de voetbalhoofdstad van Europa

Chelsea speelt net als vele andere Engelse topclubs de thuiswedstrijden in Londen. Wanneer je een hotel hebt geregeld in het centrum van Londen reis je met de underground naar Stamford Bridge. Dit is het stadion van Chelsea waar een kleine 42.000 toeschouwers in passen. Voor Engelse begrippen een klein stadion voor zo’n grote club. Er zijn dan ook plannen om het stadion verder uit te breiden zodat er meer supporters een wedstrijd van deze mooie club uit Londen kunnen bezoeken.

Voor alle wedstrijden in de Premier League en de Europa League bieden wij tickets aan. Overigens ook voor alle overige bekerwedstrijden! Voor losse voetbaltickets Chelsea ben je bij ons dus op het juiste adres!

Voetbalreizen Chelsea

Naast losse tickets voor de thuiswedstrijden van Chelsea bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Chelsea (inclusief hotel en vlucht) aan. Voor voetbalreizen Chelsea verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Zie: Voetbalreizen Chelsea

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Chelsea?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Chelsea? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: