• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets Crystal Palace

Aanbod losse voetbaltickets Crystal Palace

Bekijk ons aanbod met losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Crystal Palace

Toont alle 11 resultaten

 • Het was een super weekend. Top geregeld!

  We reisden af naar Londen om maar liefst 3 (!) wedstrijden te bezoeken. Eerst naar Brentford – Wigan Athletic, daarna door naar Fulham – QPR en als mooie afsluiter zondags de topper Tottenham Hotspur – Manchester City. Het was een super weekend. Top geregeld!

  - Jeffrey & Roland Bakker
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets Crystal Palace bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets Crystal Palace kopen

Tickets Crystal Palace bestel je eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Crystal Palace is een waren cultclub in de Premier League. De club speelt ook nog een in authentiek Engelse voetbalstadion. Hierdoor kan je bij Crystal Palace nog de echter ouderwetse Engelse voetbalsfeer ervaren. Lijkt je die wat? Neem dan een kijkje in ons aanbod Crystal Palace. Je selecteert een tribune, kiest het aantal zitplaatsen en betaalt vervolgens veilig via iDeal.

Tickets Crystal Palace bestellen

Crystal Palace is een kleinere club in de Premier league. De sfeer is echter geweldig op Selhurst Park en daarmee een echte aanrader. Crystal Palace speelt de thuiswedstrijden in Londen. Hoewel er bij clubs als Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur vaak vele malen meer supporters aanwezig zijn, is de sfeer bij alle clubs in de Premier League uniek! De sfeer bij een wedstrijd van Crystal Palace doet dan ook niet onder aan de sfeer bij een wedstrijd van één van deze topclubs.

Tickets Crystal Palace (lange of korte zijde)

Voor de wedstrijden van Crystal Palace hebben wij beperkte keuze in zitplaatsen: keuze tussen korte of lange zijde. Doordat het stadion van Crystal Palace niet heel groot is heb je vanaf iedere zitplaats goed zicht op het gehele veld en spel. Houd er wel rekening mee dat Selhurst Park een vrij oud stadion is. Wanneer je tijdens het bestellen van de tickets kiest voor korte zijde zitplaatsen kan het voorkomen dat wij de tickets gratis upgraden naar de lange zijde!

Tickets Crystal Palace of complete voetbalreis

Naast losse tickets voor de thuiswedstrijden van Crystal Palace bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Crystal Palace (inclusief hotel en vlucht) aan. Qua hotelverblijf kan je beter in Croydon verblijven. Crystal Palace is namelijk ver in het Zuiden van Londen gevestigd. Vanuit voorstad Croydon reis je hier gemakkelijk heen. Uiteraard kunnen wij dit verblijf ook voor je boeken. Voor een voetbalreis naar Crystal Palace verwijzen we je graag naar VoetbalreizenXL. Hier vraag je geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Crystal Palace?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Crystal Palace? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal