• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Everton

Losse voetbaltickets Everton kopen?

Bekijk hier het aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Everton

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Everton kopen

Ben jij op zoek naar tickets Everton dan ben je bij VoetbaticketXpert aan het juiste adres. Wij zijn een van de weinige partijen in Nederland die losse voetbaltickets levert voor thuiswedstrijden van Everton op Goodison Park.

Je wedstrijdtickets Everton bestel je veilig en heel eenvoudig op onze website. Kies de wedstrijd die je wilt bezoeken, selecteer een van de tribuneopties en rond je order af door te betalen met een van de meest gebruikte betaalmogelijkheden.

Merseyside Derby – Clash tussen de rivalen uit Liverpool

De wedstrijd van het jaar voor Everton wordt altijd gespeeld tegen het team aan de andere kant van het Stanley Park, Liverpool FC. Hemelsbreed liggen deze twee clubs slechts 1 kilometer uit elkaar. Deze wedstrijd wordt ook wel de ‘Merseyside derby’ genoemd. Tickets Everton – Liverpool zijn doorgaan snel uitverkocht, dus mocht je deze geweldige wedstrijd een keer mee willen maken, wees er op tijd bij!

Wedstrijd Everton bezoeken?

Thuishaven van Everton is Goodison Park. In deze voetbaltempel passen 40.000 fans. Ter vergelijking, dit is iets kleiner dan de Johan Cruijff Arena. Leuk weetje over Goodison Park, het stadion ligt op steenworp afstand van Anfield. Anfield is het stadion van die andere Engelse topclub uit Liverpool; Liverpool FC. Everton staat bekend als club van het volk (Home of the people’s club) dit in vergelijking met Liverpool. In en rondom het stadion is de gezonde rivaliteit goed te zien en te merken.

Voetbalreizen Everton

Naast losse tickets voor de thuiswedstrijden van Everton bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Everton (inclusief hotel en vlucht) aan. Voor voetbalreizen naar wedstrijden van Everton verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Everton?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Everton? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: