• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

tickets Newcastle United

Losse voetbaltickets Newcastle United kopen

Bekijk hier ons aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Newcastle United

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Newcastle United kopen

Bestel je losse tickets Newcastle United eenvoudig online via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd, selecteer een tribune & het aantal zitplaatsen en betaal vervolgens veilig via iDeal.

St. James’ Park

Bezoek een van de thuiswedstrijden in het prachtige St. James’ Park. Het stadion van Newcastle is een van de meest kenmerkende stadions van Engeland en ligt midden in de stad. Newcastle is een echte typische Engelse stad in het Noord-Oosten van Engeland.

Met het vliegtuig of met de boot?

Voor voetballiefhebbers met vliegangst die graag een wedstrijd in Engeland willen bekijken is Newcastle United een mooie optie. Door de ferry die elke nacht tussen IJmuiden en Newcastle vaart kun je alsnog een wedstrijd bezoeken. Wees echter wel op tijd met het boeken van je tickets. De ferry is erg populair rond wedstrijddagen, zorg dus dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan!

Voetbalreizen Engeland

Wil je naast je tickets Newcastle United ook een hotelovernachting en/of vlucht bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen Newcastle United bij VoetbalreizenXL. Je ontvangt al binnen één werkdag een offerte op maat!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Newcastle United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Newcastle United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: