• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

tickets Newcastle United

Losse voetbaltickets Newcastle United kopen

Bekijk hier ons aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Newcastle United

Toont alle 11 resultaten

 • Geweldig genoten van de sfeer!

  Mijn zoon en ik hebben een geweldig weekend gehad (een jarenlange wens is ingewilligd, wij samen naar een Engelse wedstrijd). Ondanks het verlies van Manchester United hadden we toch een Nederlandse winnaar, Ronald Koeman.
  We hebben geweldig genoten van de wedstrijden en de sfeer en het verblijf in Manchester. VoetbalreizenXL bedankt voor de perfecte plaatsen in het Manchester stadion.

  - Ad Huijbrechts
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets Newcastle United bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets Newcastle United kopen

Bestel je losse tickets Newcastle United eenvoudig online via VoetbalticketXpert. Gezien het roemruchte verleden van Newcastle United kan je wel zeggen dat dit één van de grootste clubs van Engeland is. De laatste jaren is de club echter flink afgedaald. In 2003 was de club nog actief in de Champions League. Momenteel bivakkeren ‘The Magpies’ echter in de onderste regionen van de Premier League. Desalniettemin is een bezoek aan Newcastle United zeker de moeite waard. Kies een wedstrijd, selecteer een tribune & het aantal zitplaatsen en betaal vervolgens veilig via iDeal.

Tickets Newcastle United stadiontour St. James’ Park

Bezoek een van de thuiswedstrijden in het prachtige St. James’ Park. Het stadion van Newcastle is een van de meest kenmerkende stadions van Engeland en ligt midden in de stad. Al sinds 1880 worden hier voetbalwedstrijden gespeeld. In de loop der jaren is er ook een derde ring op het stadion gebouwd waardoor het stadion een capaciteit heeft van 52.387. De befaamde Gallowgate Stand zorgt elke thuiswedstrijd voor een fabelachtige sfeer. Newcastle is een echte typische Engelse stad in het Noord-Oosten van Engeland welke naast het voetbal ook veel te bieden heeft.

Tip: Ga op een niet wedstrijddag naar het stadion en doe een stadiontour in het mooie St. James’ Park!

Tickets Newcastle United op tijd bestellen

Voor voetballiefhebbers met vliegangst die graag een wedstrijd in Engeland willen bekijken is Newcastle United een mooie optie. Door de ferry die elke nacht tussen IJmuiden en Newcastle vaart kun je alsnog een wedstrijd bezoeken. Wees echter wel op tijd met het boeken van je tickets. De ferry is erg populair rond wedstrijddagen, zorg dus dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan! Wanneer je geen last hebt van vliegangst kan er natuurlijk ook gewoon gevlogen worden op Newcastle. Verder kan een bezoek aan Newcastle ook heel goed gecombineerd worden met een bezoek aan de Schotse stad Edinburgh!

Tickets Newcastle United met vlucht en hotel

Wil je naast je tickets Newcastle United ook een hotelovernachting en/of vlucht bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen Newcastle United bij VoetbalreizenXL. Je ontvangt al binnen één werkdag een offerte op maat! Newcastle upon Tyne is naast het voetbal sowieso een mooie stad om te bezoeken. In de stad bevinden zich heel veel leuke winkels en ook nog een bruisend uitgaansleven.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Newcastle United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Newcastle United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal