• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbaltickets Ligue 1

Losse voetbaltickets Ligue 1 kopen

Bekijk hieronder de clubs waar wij losse wedstrijdtickets voor aanbieden in de Franse Ligue 1

Tickets Frankrijk kopen

In Frankrijk een wedstrijd bezoeken? Koop hier je losse voetbaltickets voor de Franse Ligue 1. Combineer een citytrip in Parijs met bijvoorbeeld een thuiswedstrijd van Paris-Saint-Germain waar sterren als Neymar, Mbappé en Cavani de ene naar de andere goal maken. Ook bieden wij wedstrijden van AS Monaco aan. Mocht je een andere club in Frankrijk willen bezoeken, neem dan contact met ons op!

De Franse competitie werd lange tijd gezien als een B-competitie, maar met de komst van een aantal top spelers is daar de laatste jaren verandering in gekomen. Bekijk het topvoetbal van Paris Saint Germain of Monaco, bestel je voetbaltickets Frankrijk eenvoudig bij VoetbalticketXpert.

Voetbalreizen Frankrijk

Naast losse voetbaltickets Frankrijk bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Frankrijk aan. Voor voetbalreizen Frankrijk verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Zie: Voetbalreizen Frankrijk

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Frankrijk?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Frankrijk? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: