• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Voetbaltickets Ligue 1

Losse voetbaltickets Ligue 1 kopen

Bekijk hieronder de clubs waar wij losse wedstrijdtickets voor aanbieden in de Franse Ligue 1

Tickets Frankrijk kopen

Op zoek naar losse voetbaltickets Frankrijk? Koop hier je tickets voor de Franse Ligue 1. Combineer een citytrip in Parijs met bijvoorbeeld een thuiswedstrijd van Paris-Saint-Germain waar sterren als Neymar, Mbappé en Icardi de ene naar de andere goal maken. Ook bieden wij wedstrijden van AS Monaco aan. Mocht je een andere club in Frankrijk willen bezoeken, neem dan contact met ons op! Bekijk het topvoetbal van Paris Saint Germain of Monaco, bestel je voetbaltickets Frankrijk eenvoudig bij VoetbalticketXpert.

Losse voetbaltickets Frankrijk – Bezoek de Ligue 1

Via onze website koop je veilig je losse voetbaltickets voor een wedstrijd in Frankrijk. De Ligue 1 heeft de laatste jaren een ware transformatie doorgemaakt. Paris Saint-Germain is aan de hand van het grote geld uitgegroeid tot een wereldploeg. Grote namen als Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva droegen hier aan bij. In de kielzog van PSG zijn echter ook AS Monaco, Olympique Marseilles en Olympique Lyon meegegroeid. Dit maakt de Ligue 1 een geweldige competitie. Een aankoop voor voetbaltickets in Frankrijk is dus een goede investering!

Voetbalreizen Frankrijk

Naast voetbaltickets bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Frankrijk aan. Voor voetbalreizen Frankrijk verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website. Hier treft u ons aanbod voor de Ligue 1. Pakketten bestaan standaard uit losse wedstrijdtickets + 1 hotelovernachting. Uiteraard kan dit uitgebreid worden aan de hand van jouw voorkeur.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Frankrijk?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Frankrijk? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal