• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Hospitality tickets

Bezoek een voetbalwedstrijd als VIP

Hospitality tickets voor de grote Europese competities boek je snel, eenvoudig en exclusief via VoetbalticketXpert. Maak van je voetbalreis een unieke ervaring door de hospitality ticketoptie te kiezen.

Tickets Hospitality kopen

Hospitality tickets voor de grote Europese competities boek je snel, eenvoudig en exclusief via VoetbalticketXpert. Maak van je voetbalreis een unieke ervaring door de hospitality ticketoptie te kiezen.

Hospitality tickets Spanje

Je waant je in luxe sferen en krijgt de echte ‘special-treatment’. Wat te denken van de VIP tickets bij FC Barcelona? De VIP Gold Players Zone biedt je een unieke voetbalervaring

  • Hostess Service, tv-schermen
  • Toegang tot de VIP Honor Lounge, gelegen op het onderste niveau van de presidential zone. (Je zit dus net boven de dug-out)
  • Geweldige service met een mooie bar en onbeperkt eten
  • Ex-spelers en huidige selectie spelers bezoeken vaak deze lounge voor en na de wedstrijd. Een geweldige kans op met de helden van weleer op de foto te gaan, of de hedendaagse helden natuurlijk

Naast FC Barcelona biedt voetbalticketXpert in Spanje ook VIP tickets voor Real Madrid aan.

Hospitality tickets Engeland

VoetbalticketXpert heeft daarnaast ook nog hospitality tickets voor Chelsea, Liverpool, Manchester City (93:20 lounge), Tottenham Hotspur (Het gloednieuwe stadion!), West Ham United, Crystal Palace en Watford. Boek je VIP-tickets vandaag nog eenvoudig via VoetbalticketXpert.

Met onze VIP voetbaltickets zit je altijd op de mooiste plekken in het stadion. Gegarandeerd goed zicht en luxe stoelen! Geniet van een luxe 3-gangen diner en ontvang gratis consumpties voor, tijdens en na de wedstrijd. Bekijk ons aanbod hospitality tickets en maak deze unieke voetbalervaring!

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Hospitality?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Hospitality? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal