• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Hospitality tickets Liverpool

Hospitality tickets Liverpool kopen

Zie hieronder het overzicht van ons aanbod Hospitality tickets Liverpool

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Liverpool kopen

Waan je in èchte luxe door gebruik te maken van de Hospitality tickets Liverpool. VoetbalticketXpert biedt kaarten aan voor de Reds Bar, de meest populaire suite van Anfield. Je hebt voor, tijdens en na de wedstrijd toegang tot deze suite. Je kunt genieten van heerlijke Engelse snacks en je hebt de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen. Hospitality tickets Liverpool bestel je bij VoetbalticketXpert!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Liverpool?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Liverpool? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: