• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Hospitality tickets Manchester City

Hospitality tickets Manchester City kopen

Zie hieronder een overzicht van ons aanbod hospitality tickets Manchester City

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Manchester City kopen

93:20 Lounge Manchester City

Hospitality tickets Manchester City voor de befaamde 93:20 lounge! De lounge dankt zijn naam aan het moment dat Sergio Kun Agüero Manchester City in het seizoen 2011/12 in de allerlaatste speelronde naar het kampioenschap schoot tegen Queens Park Rangers. Deze lounge biedt je luxe zitplaatsen aan de lange zijde van het veld. Je krijgt het officiële wedstrijdprogramma en hebt voor, tijdens en na de wedstrijd toegang tot de bar.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Manchester City?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Manchester City? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: