• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Hospitality tickets Tottenham Hotspur

Hospitality tickets Tottenham Hotspur

Bekijk hier het aanbod hospitalitytickets voor alle thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Tottenham Hotspur kopen

Exclusieve hospitality tickets Tottenham Hotspur zijn in het nieuwe stadion gelukkig niet vergeten. De Tunnel Club en Club H zijn hier mooie voorbeelden van.

TUNNEL CLUB Tottenham Hotspur

De Tunnel Club geeft toegang tot allerlei bars en restaurants direct gelegen aan de spelerstunnel. Leuk feitje is dat de wand naar de spelerstunnel doorzichtig is voor de bezoekers van het restaurant en zodoende kun je de spelers dus gewoon van dichtbij bekijken vlak voor ze het veld betreden. De zitplaatsen zijn verwarmd en bevinden zich achter de dug-out.

CLUB H Tottenham Hotspur

Voor de ultieme VIP beleving is er dan nog de Club H. Hier geniet je vooraf of na de wedstrijd ook nog van een uitgebreide Michelin maaltijd. Hospitality tickets voor de Spurs zijn een echte luxe ervaring en de tickets bestel je eenvoudig bij VoetbalticketXpert.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Tottenham Hotspur?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Tottenham Hotspur? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: