• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

VIP tickets West Ham United

Hospitality tickets West Ham United kopen

Zie hieronder het overzicht van ons aanbod Hospitality tickets West Ham United

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets West Ham United kopen

Voor een luxe ervaring in de Premier League is “The Academy” van West Ham United de ideale keuze. De prachtige plekken aan de lange zijde van het veld geven een geweldig zicht van de wedstrijd.

De Hospitality tickets West Ham United zijn inclusief het officiële wedstrijdprogramma, toegang tot ‘The Academy Lounge’ en de optie om luxe snacks en drinken te bestellen in de lounge. Bij VoetbalticketXpert bestel je eenvoudig hospitality tickets voor West Ham United.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets West Ham United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets West Ham United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: