• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Voetbaltickets Italië - Serie A

Losse voetbaltickets Italië (Serie A) kopen

Bekijk hier ons aanbod losse voetbaltickets van de voetbalclubs in de Serie A. Combineer je voetbalwedstrijd met een prachtige met citytrip Milaan of Rome.

Tickets Italië kopen

Naast voetbaltickets voor de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga zijn wij leverancier van voetbaltickets  voor de Italiaanse Serie A. De Italianen beleven het voetbal vol passie. Een bezoek aan een club uit de Serie A (denk aan Inter, AS Roma, Juventus enz) is niet te vergelijken met het bezoeken van een wedstrijd in Duitsland, Spanje en Engeland. Ben je een echte voetballiefhebber dan is een wedstrijd bezoeken in de Serie A zeker een aanrader! De prijzen voor een voetbalticket liggen in Italië een stuk lager dan in Engeland.

Vooral de derby wedstrijden zoals de wedstrijd tussen Inter en AC Milan is een en al strijd, passie en sfeer gegarandeerd! Wil je hier bij zijn, dan bestel je je voetbaltickets voor Italiaanse wedstrijden bij VoetbalticketXpert.

Voetbalreizen Italie

Naast losse voetbaltickets Italie bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Italie aan. Voor voetbalreizen Italie verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Zie: Voetbalreizen Italie

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Italië?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Italië? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal