• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets AS Roma

Losse voetbaltickets AS Roma kopen

Bekijk in het overzicht ons aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van AS Roma in het Stadio Olimpico. Uitstekend te combineren als Citytrip naar Rome!

Toont alle 12 resultaten

 • Ik kan niet anders zeggen: Bedankt!

  Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik hem een weekend Londen cadeau gegeven, met daarbij de wedstrijd Tottenham – Liverpool. Dit alles heb ik geboekt bij voetbalreizen XL. Ik kan niet anders zeggen dan dat het TOP geregeld was. Het hotel en de ligging van het hotel waren Top, dichtbij het station. De zitplaatsen op White hart lane waren TOP. De vluchttijden waren ideaal, zo konden we echt 3 dagen genieten. En niet te vergeten het juist verstrekken van de papieren met daarbij veel goede informatie over de ligging en bereikbaarheid van andere stadions. Dankzij voetbalreizen XL hebben wij het maximale uit ons weekend kunnen halen.

  - Giovanna Koot Schreppers
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets AS Roma bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets AS Roma kopen

Koop nu je AS Roma tickets eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd, selecteer een tribuneoptie en betaal via je order eenvoudig met iDeal. Een wedstrijd van AS Roma bezoeken staat bij veel voetbalsupporters op het verlanglijstje. De sfeer en de echte passie onder de fans van de club uit Rome zijn voor vele de reden om de reis naar de Italiaanse hoofdstad te maken.

AS Roma tickets – Derby della Capitale (AS Roma – Lazio Roma)

Wanneer je AS Roma tickets wilt kopen, dan is de Roma Derby een aanrader. Rome huisvest twee grote clubs, AS Roma en SS Lazio. Tussen deze twee clubs heerst een enorme rivaliteit. Van origine komen de supporters van AS Roma wat meer uit de arbeiderswijken van Rome. Dit in tegenstelling tot de SS Lazio aanhang welke wat meer uit de rijkere delen van de stad komen. De fanatieke aanhang van AS Roma bevindt zich op de ‘Curva Sud’. Door de grote passie van de Italianen in het voetbal worden alle wedstrijden met een geweldige sfeer beleefd. De belangstelling voor deze wedstrijd tussen AS Roma en Lazio Roma is enorm en het aantal beschikbare kaarten daarom schaars. Deze wedstrijd van AS Roma bezoeken? Bestel je tickets AS Roma op tijd om teleurstelling te voorkomen!

AS Roma Citytrip – Neem ook een kijkje in de stad Rome

Bij een bezoek aan Rome kan je naast voetbaltickets nog vele andere tickets kopen. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan het Colosseum, het Vaticaan of het Sixtijns Kapel. Rome is natuurlijk rijk aan historie dankzij de Romeinse tijd. Hierdoor kan je in deze stad prima een lang weekend vertoeven. Zelfs dan heb je nog niet genoeg tijd om alle highlights van Rome mee te pakken. Naast de historische bouwwerken is een bezoek aan het stadion van AS Roma op een niet-wedstrijddag ook altijd een aanrader. Helaas worden in het Stadio Olimpico geen stadiontours aangeboden.

AS Roma tickets + hotel en vlucht

Een wedstrijd van AS Roma is goed te combineren met een citytrip in Rome. Zoals hierboven al vermeld is heeft Rome naast voetbal namelijk nog veel meer te bieden. Hierom kan je prima 3 à 4 dagen vertoeven in Rome. Wil je naast losse voetbaltickets voor AS Roma ook een hotelovernachting  bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod voetbalreizen AS Roma. Hier stel je gemakkelijk je reis samen aan de hand van verschillende hotelopties. Voor een voorstel met retourvlucht dien je een offerte aan te vragen. Bij de aanvraag kan je je voorkeuren qua vliegtijden/-dagen aangeven.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets AS Roma?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets AS Roma? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal