• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Schotland - Scottisch Premiership

Koop nu tickets voor de Scottisch Premiership

Geef aan naar welke wedstrijd jij zou willen door de offerte in te vullen, wij nemen dan z.s.m. contact met je op

Tickets Schotland kopen

Voetbaltickets voor de Scottish Premier League koop je hier! In de Schotse competitie zijn Glasgow Rangers en Celtic erg populair doordat dit de grootste clubs zijn in Schotland. Wordt jij echter meer getrokken door de sfeer bij de kleinere clubs? Geen probleem, ook hiermee helpen wij je graag!

Voetbalreizen Schotland

Naast losse voetbaltickets Schotland bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Schotland aan. Voor voetbalreizen Schotland verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Zie: Voetbalreizen Schotland

Voetbaltickets Schotland

In Schotland gaat het kampioenschap bijna altijd tussen de twee grootste clubs, Celtic en Glasgow Rangers. De wedstrijd tussen deze twee topploegen is een ware sensatie en zeer gewild om te bezoeken en word The Old Firm genoemd. Boek deze tickets op tijd, want deze zijn vaak snel uitverkocht!

Naast deze derby zijn er nog twee stadsderby’s in Schotland. Deze gaan tussen Dundee United – Dundee FC en Celtic – Partick Thistle. Ook zeker het bezoeken waard!

Voor bijna alle wedstrijden in Schotland leveren wij tickets.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Schotland?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Schotland? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: