• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Losse tickets Celtic

Ons aanbod tickets Celtic

Voor de volgende wedstrijden van Celtic bieden wij verschillende kaarten aan. Wanneer je een andere wedstrijd van Celtic wilt bezoeken horen we het graag. Grote kans dat we toch kaarten hebben.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Celtic kopen

Celtic is een club in Schotland die je een keer bezocht moet hebben. De sfeer is er geweldig! Staat het bezoeken van een wedstrijd van Celtic FC al op jou bucketlist? Celtic Park wordt onder de eigen aanhang ook wel ‘Paradise’ genoemd. Voor de wedstrijd galmt het ‘You’ll Never Walk Alone’ door de speakers en wordt uiteindelijk overgenomen door het gehele stadion. De wedstrijd van het jaar voor Celtic is de wedstrijd tegen Glasgow Rangers. Deze wedstrijd is beker bekend als ‘The Old Firm’. Doordat er in Schotland maar 12 clubs in de hoogste divisie actief zijn wordt deze wedstrijd meerdere keren per seizoen afgewerkt. Celtic is in zijn gehele bestaan al 48 keer landskampioen geweest. In Europa heeft Celtic nog geen grote prijzen weten te winnen, wel was de club in 2003 finalist van de Europa League. Deze ging helaas verloren.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Celtic?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Celtic? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: