• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Voetbaltickets Spanje - La Liga

Voetbaltickets Spanje kopen

Een voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken? Bekijk het aanbod van de Spaanse La Liga hieronder. Selecteer je favoriete club en bekijk het aanbod voetbaltickets.

Tickets Spanje kopen

Het Spaanse voetbal wordt al jaren gedomineerd door twee clubs: Real Madrid en Barcelona. Naast deze twee clubs zijn Valencia, Atletico Madrid en Sevilla drie clubs die elk jaar proberen om het zowel Real Madrid als Barcelona erg lastig te maken.

Voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken?

Voor al deze voetbalclubs in Spanje bieden wij losse voetbaltickets aan. Mocht je een club willen bezoeken welke niet in het overzicht staat neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we je alsnog kunnen helpen.

Onze top 3 voetbaltickets Spanje:
Tickets Barcelona | Tickets Real Madrid | Tickets Atletico Madrid

Losse voetbaltickets Spanje

Door het grote aanbod aan ‘grote clubs’ is Spanje een zeer interessante optie om een wedstrijd te bezoeken. Het voordeel van Spanje ten opzichte van bijvoorbeeld Engeland is natuurlijk het weer. In Spanje is er over het algemeen een grote kans om een wedstrijd te bezoeken onder het genot van lekker weer.

Als één van de weinige aanbieders bieden wij losse voetbaltickets Spanje aan. Het voordeel van losse voetbaltickets is dat iedereen zelf kan bepalen hoe je wilt reizen en hoelang je wilt blijven. Mocht je het prettiger vinden om de gehele reis bij ons te boeken dan is dit ook altijd mogelijk door contact met ons op te nemen.

Voetbalreizen Spanje

Naast losse voetbaltickets Spanje bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Spanje aan. Voor voetbalreizen Spanje verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website van VoetbalreizenXL.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Spanje?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Spanje? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: