• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Voetbaltickets Spanje - La Liga

Voetbaltickets Spanje kopen

Een voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken? Bekijk het aanbod van de Spaanse La Liga hieronder. Selecteer je favoriete club en bekijk het aanbod voetbaltickets.

Tickets Spanje kopen

Voetbaltickets voor La Liga zijn altijd zeer in trek. Dit komt omdat La Liga wordt gezien als één van de beste competities van Spanje. Het Spaanse voetbal wordt al jaren gedomineerd door twee clubs: Real Madrid en Barcelona. Naast deze twee clubs zijn Valencia, Atletico Madrid en Sevilla drie clubs die elk jaar proberen om het zowel Real Madrid als Barcelona erg lastig te maken. Doordat er bij deze club altijd grote spelers actief zijn, blijft dit lastig. Denk hierbij aan toppers zoals Eden Hazard, Frenkie de Jong en natuurlijk Lionel Messi.

Voetbalwedstrijd in Spanje bezoeken?

Voor vrijwel alle voetbalclubs in Spanje bieden wij losse voetbaltickets aan. Zoals gezegd zijn tickets voor Barcelona en Real Madrid het meest in trek. Echter is een bezoek aan Sevilla of Valencia ook zeker een aanrader. Naast het mooie voetbal kan je in Spanje natuurlijk ook genieten van een glaasje Cava en heerlijke weersomstandigheden. Mocht je een club willen bezoeken welke niet in het overzicht staat neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we je alsnog kunnen helpen.

Onze top 3 voetbaltickets Spanje:

Tickets Barcelona | Tickets Real Madrid | Tickets Atletico Madrid

Losse voetbaltickets Spanje

Door het grote aanbod aan ‘grote clubs’ is Spanje een zeer interessante optie om een wedstrijd te bezoeken. Het voordeel van Spanje ten opzichte van bijvoorbeeld Engeland is natuurlijk het weer. In Spanje is er over het algemeen een grote kans om een wedstrijd te bezoeken onder het genot van lekker weer. Zelfs in de wintermaanden varieert de temperatuur nog tussen de 15 en 20 graden. Bij een heldere lucht kan je dan nog steeds genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Als één van de weinige aanbieders bieden wij losse voetbaltickets Spanje aan. Het voordeel van losse voetbaltickets is dat iedereen zelf kan bepalen hoe je wilt reizen en hoelang je wilt blijven. Mocht je het prettiger vinden om de gehele reis bij ons te boeken dan is dit ook altijd mogelijk door contact met ons op te nemen. Ook dan kunnen wij uiteraard de verblijfsdagen aanpassen naar jouw voorkeur.

Voetbaltickets Spanje, met vlucht en hotel

Naast losse voetbaltickets Spanje bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Spanje aan. Wij snappen heel goed dat wanneer je in Spanje bent, je hier wat langer wilt blijven. Onze voetbalreizen hebben een minimaal verblijf van 3 dagen. Dit kan natuurlijk wel worden uitgebreid naar een langer verblijf. Voor voetbalreizen Spanje verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website van VoetbalreizenXL.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Spanje?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Spanje? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal