• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

Voetbaltickets Real Betis Sevilla

Real Betis Sevilla voetbaltickets kopen

Bekijk hier het aanbod losse voetbalticket voor de thuiswedstrijden van Real Betis Sevilla.

Toont alle 12 resultaten

 • Het stadion ontplofte na de 1-0!

  Wat een feest afgelopen weekend! Ik bezocht mijn collega in Oxford en we boekten tickets voor Arsenal – Norwich City in Londen. We hebben uitgebreid de tijd genomen rondom het stadion en het standbeeld van Dennis Bergkamp weer netjes opgepoetst met onze sjaals! Mooie plekken boven in het stadion met een goede sfeer, ondanks de korte protestactie tegen Wenger. Het stadion ontplofte na de 1-0! Toch dromen we ook stiekem van een wedstrijd van Tottenham, dus zijn we voor de wedstrijd eerst nog even langs White Hart Lane gegaan om het stadion van de aartsrivaal van Arsenal te bezichtigen. Al met al een topweekend en zeker voor herhaling vatbaar!

  - Rabin den Hoed
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets Real Betis Sevilla bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets Real Betis Sevilla kopen

Real Betis Sevilla tickets boek je gemakkelijk bij VoetbalticketXpert. Hier vindt je losse voetbaltickets voor alle thuiswedstrijden die Real betis dit seizoen speelt. Real Betis speelt in de hoogste Spaanse divisie. De belangrijkste wedstrijd die Real Betis elk seizoen speelt is de derby tegen Sevilla. Deze wedstrijden zitten vol emotie bij zowel spelers als supporters.

Real Betis tickets en een bezoek aan het Estadio Benito Villamarín

Als je voetbaltickets koopt voor Real Betis ga je een bezoek brengen aan het prachtige Estadio Benito Villamarín. De thuishaven van Real Betis werd in 1929 geopend en biedt plaats aan iets meer van 56.500 personen.  In 2000 is het stadion voor het laatst gerenoveerd. Tijdens thuiswedstrijden kan er hier een magistrale sfeer hangen. Hierdoor reizen topploegen zoals FC Barcelona en Real Madrid met lood in de schoenen af naar Sevilla. Voor elke thuiswedstrijd wordt het clublied van Real Betis luidkeels meegezongen door het hele stadion!

Tickets Real Betis – Sevilla (El Gran Derbi)

Wanneer je tickets koopt voor El Gran Derbi, dan krijg je hier absoluut geen spijt van. De wedstrijd Real Betis – Sevilla wordt namelijk aangeduid als de meest sfeervolle derby van Spanje, en dat is helemaal terecht. In de wijken rondom het stadion leeft men helemaal op rondom dit duel. De straten staan vol, iedereen eet en drink samen wat. En daarna gaat met gezamenlijk naar het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt het clublied nog net wat harder dan normaal meegezongen. En de wedstrijd wordt op het scherpst van de snede gespeeld. Een bezoek aan de Sevillano Derby is daarom een absolute aanrader.

Bezoek naast het voetbal de stad Sevilla

Zonder tickets voor Real Betis moet je niet afreizen naar deze stad. Want Sevilla is een echte voetbalstad! Maar uiteraard heeft de stad nog veel meer te bieden. Sevilla is een hele knusse stad die het beste ontdekt kan worden op de fiets. Zo kan je gemakkelijk je weg vinden door de smalle steegjes van de stad. Het Koninklijke paleis Alcazar Sevilla is de bekendste trekpleister van de stad. Andere bekende highlights zijn de Giralda Toren, Plaza de Espana (’s avonds laat is de fontein verlicht) en het Metropo Parasol. Ook wel bekend als de Paddenstoelen van Sevilla (Setas de Sevilla). Ga je Sevilla bezoeken, beperk je dan dus niet alleen tot het kopen van voetbaltickets.

Real Betis tickets + Hotel en vlucht

Naast voetbaltickets heeft Sevilla dus nog veel meer te bieden. Daarom kan je hier het best een verblijf van 3 à 4 dagen boeken. Zo heb je naast de voetbalwedstrijd ook nog genoeg tijd om de stad te bezichtigen. Heb je niks met cultuur? Dan kan je je nog steeds prima vermaken in de velen paella tentjes en tapasbarretjes. Via de website van onze partner boek VoetbalreizenXL boek je gemakkelijk een compleet verzorgde trip naar Real Betis.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Real Betis Sevilla?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Real Betis Sevilla? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal