Voetbaltickets Valencia

Losse voetbaltickets Valencia kopen

Bekijk hier het aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Valencia in het Estadio Mestalla. Uitstekend te combineren tijdens je citytrip Valencia!

Tickets Valencia kopen

Losse voetbaltickets Valencia bestel je eenvoudig en betrouwbaar via VoetbalticketXpert. Vrijwel alle thuiswedstrijd van Valencia zijn op onze website terug te vinden. De keuze is hierdoor reuze. Zoek een wedstrijd, kies een tribune en betaal vervolgens veilig via iDeal. Het bezoeken van een wedstrijd van Valencia in Estadio Mestalla is in een aantal klikken geregeld. Eenvoudig, veilig en snel via Voetbalticketxpert.

https://giannifava.org/2m2dyk8o Voetbaltickets Valencia voor topwedstrijden

Levante is de tweede club van Valencia en speelt zijn wedstrijden ook veelal in dezelfde competitie. Al wisselen ze dit nog wel eens af met degradatie naar de tweede divisie van Spanje. Naast de stadsderby tegen Levante is er nog een wedstrijd die erg leeft onder de supporters, dit is de wedstrijd tegen Villarreal. Naar deze wedstrijden wordt elk jaar weer uitgekeken. De tickets voor deze wedstrijden zijn beperkt beschikbaar, wees daarom op tijd met het bestellen van je tickets!

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/nlhorryd Voetbaltickets Valencia i.c.m. stedentrip

Valencia staat bekend om de vele vruchten die in deze streek worden verbouwd, en dan vooral de sinaasappel. De stad wordt ook niet voor niks de stad van de sinaasappel genoemd. Valencia is echter niet alleen bekend vanwege sinaasappels! De stad Valencia is afgelopen jaar als de hoogst gewaardeerde stedentrip beoordeeld. Bezoek het oude centrum, de haven, de stranden, de tuinen en groene zones en natuurlijk de Ciudad de las Artes y las Ciencias, het opvallende bouwwerk in fonteinen!

https://asperformance.com/uncategorized/4ewhpea Tickets Valencia bestellen en bezoek Estadio Mestalla.

Met plaats voor 55.000 toeschouwers is het stadion van Valencia CF een van de grootste van Spanje. ‘Los Che’ speelt al sinds 1923 (!) in Estadio Mestalla en viert dus al bijna het 100-jarige bestaan. Valencia is op zoek naar genoeg geld om een nieuw stadion te laten bouwen, dit probeerden ze al eens in 2009 maar toen werden de plannen in de ijskast gezet omdat er een gebrek aan financiën was. Het stadion van Valencia is vrij compact gebouwd. Hierdoor beschikt het stadion wel over hoge stijle tribunes. Heb je hoogtevrees, dan is het raadzaam om een wat lagere zitplaatscategorie te kiezen.

Voetbaltickets Valencia of een compleet verzorgde voetbaltrip

Naast ons aanbod losse tickets heb je ook de mogelijkheid om een hotelovernachting en/of vlucht bij te boeken. Een bezoek aan de stad Valencia is een fantastische ervaring. Net als vrijwel alle Spaanse steden kan je hier lekker genieten van de Spaanse cultuur, zon en bezienswaardigheden. Op onze website voor voetbalreizen Valencia kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Je ontvangt vervolgens een offerte al binnen een werkdag op maat. Deze kun je online eenvoudig accepteren.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Valencia?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Valencia? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal