• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets Bayer Leverkusen

Voetbaltickets voor Bayern Leverkusen kopen?

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van Bayern Leverkusen.

Toont alle 9 resultaten

 • Op onze plaatsen hadden we goed zicht

  We hebben afgelopen vrijdag genoten van de wedstrijd HSV-Bayern, wat een verjaardagkado voor mijn vader was. Alles was, ondanks de kou, perfect geregeld en op onze plaatsen hadden we goed zicht. Van te voren een leuke kroeg gevonden nabij t stadion, dus al met al vanaf deze plek alleen positieve berichten.

  - John Kirrie
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets Bayer Leverkusen bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets Bayer Leverkusen kopen

Tickets Bayer Leverkusen bestel je eenvoudig en veilig online via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd, selecteer je tribune en betaal veilig via iDeal. Laat je verassen door de imposante Bay Arena en bekijk het elftal van de Nederlandse trainer Peter Bosz! Bosz heeft zijn kenmerkende voetbalstijl ook weer losgelaten op Bayer. Mede hierdoor mogen de fans dus een team verwachten wat vol op de aanval speelt.

Bezoek een wedstrijd van Bayer Leverkusen in de BayArena

Bezoek de prachtige BayArena en bekijk samen met zo’n 30.000 andere voetbalfans een thuiswedstrijd van Bayer Leverkusen. Kenmerkend aan de BayArena is de unieke ronde koepel boven het veld. Het 60 jaar oude stadion heeft de nodige renovaties onder gaan. Tegenwoordig is het weer een mooi modern stadion. Door dat het stadion ook niet heel groot is, zit het stadion vrijwel altijd vol. Daardoor heerst er altijd een fantastische sfeer tijden de thuiswedstrijden.

Tickets Bayer Leverkusen, Duits topvoetbal net over de grens

Leverkusen ligt net over de Duits-Nederlandse grens is daarom zeer populair bij Nederlandse voetbalsupporters. Je rijdt uit bijna alle hoeken in Nederland al binnen 2,5 uur naar Leverkusen! De ambiance in de Bundesliga is niet te vergelijken met de Nederlandse voetbalcompetitie. De Deutsche Gemütlichkeit is geweldig om eens mee te maken. Dit dan zeker bij Bayer Leverkusen.

Voetbalreizen Bayer Leverkusen

Wil je naast je losse tickets ook graag een hotelovernachting in Leverkusen bij boeken? Bekijk dan eens ons aanbod voetbalreizen Bayer Leverkusen. Via onze andere website van VoetbalreizenXL kun je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen en ontvang je deze binnen één werkdag. Leverkusen is een voorstad van Keulen. Wanneer je ook nog lekker op stap in wil de avond dan is een verblijf in Keulen een aanrader.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Bayer Leverkusen?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Bayer Leverkusen? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal