Waarom kiezen voor VoetbalticketXpert

Op internet zijn verschillende partijen te vinden die voetbalreizen en losse voetbaltickets aanbieden. Maar waarom kiest u voor VoetbalticketXpert?

VoetbalticketXpert is onderdeel van VoetbalreizenXL

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/fnjpawsi5c VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.

Meer dan 15.000 klanten

Tramadol Online Cash On Delivery De afgelopen jaren hebben wij voor meer dan 15.000 mensen een voetbalreis verzorgd. Wij verzorgen niet alleen voor particulieren hun reis en/of losse ticket, maar hebben ook gehele verenigingen en bedrijven in onze klantenportefeuille. Bekijk eens onze Wall of Fame en laat u inspireren. Ook op onze Facebook pagina hebben vele klanten hun foto’s met ons gedeeld.

Tramadol Online Cod Payment

Klantenfoto’s / Echte mensen

Can You Order Tramadol Online Anders dan bij vele andere reiswebsites hebben wij ervoor gekozen enkel foto’s te gebruiken die door onszelf en door onze klanten zijn geschoten. Wanneer je door onze website (en dan met name VoetbalreizenXL) klikt krijg je een goed beeld van ons en onze klanten! Naast het gebruik van eigen foto’s zijn alle quotes en referenties die op onze website staan van onze eigen klanten.

https://elisabethbell.com/tkiwwgl5yks

Maak kennis met het team

https://musiciselementary.com/2024/03/07/awo01ztp0 Wij verschuilen ons niet achter een contactformulier maar hebben liever persoonlijk contact. Weet bij wij u koopt.. Door onze gehele website en op onze ‘over ons’ pagina tonen wij u foto’s van onze medewerkers. Op onze contactpagina kunt u alle gegevens van onze organisatie vinden. Denk aan: KvK, Adres, Telefoonnummer, BTW etc.

https://asperformance.com/uncategorized/9hhcdoo

Klantenvertellen (gemiddelde score een 8.7)

Wij maken gebruik van een actief reviewsysteem genaamd ‘Klanten vertellen’. Onze klanten ontvangen na hun reis een uitnodiging om onze dienstverlening te beoordelen. Met de feedback die we van onze klanten ontvangen kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Voor potentiële klanten is het een prettige manier om te kijken hoe anderen hun reis hebben ervaren. Bekijk hier de reviews die wij ontvingen van meer dan 750 tevreden klanten!

https://www.jamesramsden.com/2024/03/07/458m1nc

Sociaal en maatschappelijk betrokken

https://musiciselementary.com/2024/03/07/eynd4g7o Naast de verkoop van voetbaltickets zijn wij maatschappelijk en sociaal betrokken. Zo zijn wij o.a. ambassadeur van ‘Stichting Elk kind een bal’ en de ‘Johan Cruijff Foundation’.

24/7 bereikbaar

https://ncmm.org/iisk7isv3h Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via:

https://wasmorg.com/2024/03/07/3pizh266k
 • Chatfunctie rechts onder in uw scherm. Wij staan u graag te woord.
 • Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00uur.
 • Op wedstrijddagen en in het speelweekend zijn wij de gehele dag bereikbaar.
 • Wanneer u actief bent op Facebook kunt u ons ook via Facebook Messenger bereiken.
 • U mag ons ook altijd een e-mail sturen.

Aangetekende post

 • Al onze tickets worden per aangetekende post verstuurd.
 • Voor beide partijen geldt:
  • Zekerheid van verzending (verzendbewijs)
  • Zekerheid van ontvangst (handtekening van ontvangst)
  • Recht op schadevergoeding bij vermissing of schade
  • Mogelijkheid tot het controleren van de status van de zending via Track & Trace
  • Tickets kunnen ook bij het verblijf bezorgd worden, u wordt in dat geval tijdig geïnformeerd

Actieve Instagram pagina

Sinds kort zijn wij ook actief op Instagram. Op Instagram delen wij voor, tijdens en na ieder speelweekend de voetbalervaringen van onze klanten. Middels onze ‘story’ krijg je ook een goed beeld bij onze organisatie VoetbalreizenXL.

https://giannifava.org/rltxvi8o2

Actieve Facebook pagina

Wij zijn zeer actief op Facebook. Met meer dan 10.000 fans delen wij dagelijks aanbiedingen en verschillende voetbal gerelateerde berichten. Ben jij al fan van VoetbalreizenXL?

http://countocram.com/2024/03/07/rekojexr7is
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal