• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Manchester United

Losse voetbaltickets Manchester United kopen

Bekijk hier het aanbod voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Manchester United en ervaar de unieke ervaring in Old Trafford met sterren als Pogba, Sánchez en Lukaku

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Manchester United kopen

Bestel je losse tickets Manchester United eenvoudig, snel en betrouwbaar online. Kies eenvoudig je zitplaats in het stadion en bezoek een van de topwedstrijden van de grootste club ter wereld. Bekijk sterren als Paul Pogba, Alexis Sánchez en Romelu Lukaku in een sfeervol Old Trafford.

De thuiswedstrijden van Manchester United worden gespeeld in het stadion ‘Old Trafford’. Het stadion van Manchester United is een van de grotere stadions in de Engelse Premier League. De thuiswedstrijden in ‘Old Trafford’ worden gespeeld voor 76.000 toeschouwers. Supporters van Manchester United zingen de gehele wedstrijd door, waardoor het eigenlijk nooit rustig in het stadion is. De sfeer is er uitstekend!

Je voetbaltrip naar Manchester United maak je compleet met een bezoek aan het National Football Museum, winkelcentrum Arndale en het kloppend hard van Manchester dat gevormd wordt door Albert Square. Houd je het toch liever in de voetbalsfeer dan is een stadiontour sterk aan te raden. Krijg een rondleiding door het stadion van Manchester United of Manchester City, bekijk de prijzenkast en aanschouw de prachtige kleedkamers van deze topvoetballers.

Voetbalreizen Manchester United

Naast losse kaartjes voor de thuiswedstrijden van Manchester United bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen Manchester United (inclusief hotel en vlucht) aan. Voor voetbalreizen Manchester United verwijzen we je graag naar onze ‘Voetbalreizen’ website.

Tip: Als je dan toch bij het stadion bent, ga dan zeker ook even langs de fanshop. Deze is echt MEGA!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Manchester United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Manchester United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: