• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets AC Milan

Losse voetbaltickets AC Milan kopen

Wij leveren losse voetbaltickets voor AC Milan in San Siro voor onderstaande wedstrijden. Kies een wedstrijd, selecteer een tribune in het prachtige San Siro en bestel direct online.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets AC Milan kopen

Tickets AC Milan bestel je eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Een club met een rijke historie en nu op weg lijkt naar een bestaan in vergane glorie… Zonde! Een bezoek aan AC Milan is namelijk nog steeds bij veel supporters éen die hoog op het verlanglijstje staat.

Rijke historie van AC Milan met Nederlandse invloeden

AC Milan staat in Nederland bekend als de club waar Marco van Basten en Ruud Gullit hun gouden jaren beleefden. Naast deze twee grote Nederlandse sterren hebben ook Clarence Seedorf, Klaas-Jan Huntelaar en Urby Emanuelson in het San Siro hun thuiswedstrijden afgewerkt. De invloed van Nederlandse voetballers is bij het Milanese publiek zeker niet vergeten.

Derby Della Madonnina – Milanese derby

De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale staat bekend als de Milaan Derby, in Italië ook wel de Derby Della Madonnina genoemd. Het is één van de oudste en meest bekende derby’s in Europa. Tickets voor de wedstrijd AC Milan – Inter Milan zijn dan ook schaars en snel uitverkocht. Bestel je tickets dus op tijd!

Voetbalreizen AC Milan

Wil je naast losse tickets AC Milan eventueel ook een hotelovernachting en/of vlucht bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen AC Milan. Hiernaast hebben wij op onze stedenpagina alle bezienswaardigheden in Milaan voor je op een rijtje gezet!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets AC Milan?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets AC Milan? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: