• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Rangers FC

Losse tickets Rangers FC kopen

Bestel hier je tickets voor Rangers eenvoudig, snel en veilig online!

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Glasgow Rangers kopen

Altijd al eens een wedstrijd van Rangers FC willen zien op Ibrox? Bestel je tickets voor Rangers FC eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Beleef de ongekende sfeer in de Schotse competitie. Rangers FC staat bekend om haar geweldige sfeer tijdens thuiswedstrijden.

Wedstrijd Rangers FC bezoeken?

De stad Glasgow is een schitterende bestemming en ideaal voor een bezoek als stedentrip in combinatie met een bezoek aan Rangers FC. Naast losse tickets Rangers FC bieden wij ook geheel verzorgde voetbalreizen naar Rangers FC aan. Dit zijn voetbalreizen inclusief hotel en wedstrijdticket. Via ons moederbedrijf VoetbalreizenXL kun je geheel ontzorgd op voetbalreis naar Rangers FC

Tickets Old Firm

De wedstrijd van Rangers FC tegen Celtic is de belangrijkste van het jaar. De zwaar beladen derby is wereldberoemd en staat bekend om de geweldige sfeer op de tribunes en het harde spel op het veld. Tickets voor the Old Firm zijn echter zeer beperkt beschikbaar. Wees daarom op tijd met het bestellen van je tickets en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring in Glasgow!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Glasgow Rangers?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Glasgow Rangers? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: