• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Atletico Madrid

Compleet aanbod voetbaltickets Atletico Madrid

Wij bieden kaarten aan voor alle thuiswedstrijden van Atletico Madrid. Zit jij binnenkort in het nieuwe Wanda Metropolitano? Bekijk sterren als Antoine Griezmann, Diego Costa en Diego Godín.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Atletico Madrid kopen

Atlético Madrid is de laatste jaren opgebloeid en kan gezien worden als een echte concurrent van de twee grootmachten Real Madrid en FC Barcelona. De volksclub uit Madrid strijdt dan ook mee voor het kampioenschap in de Spaanse Primera Division. Tickets Atlético Madrid bestel je eenvoudig en veilig via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd die je wilt bezoeken, selecteer een van de tribune opties en rond je order eenvoudig en veilig online af.

Bezoek Atlético Madrid in het imposante Wanda Metropolitano

Vanaf het seizoen 2017/2018 speelt Atlético Madrid haar thuiswedstrijden in het nieuwe Wanda Metropolitano. Het nieuwe onderkomen heeft plek voor maar liefst 68.000 toeschouwers en is naast het stadion van Atletico Madrid ook de thuishaven van het Spaanse nationale elftal.

Derby van Madrid – Atlético Madrid vs Real Madrid

Een wedstrijd die er ieder seizoen met kop en schouders boven uitsteekt voor de supporters van Atleti is de clash met stadsgenoot en aartsrivaal Real Madrid. Door de opmars van Atlético Madrid kan de wedstrijd als een echte topper bestempeld worden! Kaarten voor de wedstrijd tegen Real gaan als warme broodjes over de toonbank, wacht daarom niet te lang met het bestellen van je tickets.

De stad Madrid

Bij een bezoek aan Atlético is een dag of twee extra uittrekken om de stad te bezichtigen zeker weten een aanrader. Zo is een bezoek aan het koninklijk Paleis van Madrid ontzettend in trek onder toeristen. Naast het Paleis zijn er onder andere nog het Plaza Mayor en de Parque del Buen Retiro.

Voetbalreis Atlético Madrid

Naast losse tickets voor Atlético Madrid bieden wij via voetbalreizen Atlético Madrid ook de mogelijkheid om een hotelovernachting en/of vlucht bij te boeken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Atletico Madrid?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Atletico Madrid? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: