• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets West Ham United

Losse tickets West Ham United kopen

Bekijk het aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van West Ham United in het London Stadium

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets West Ham United kopen

Je bestelt je tickets West Ham United eenvoudig via VoetbalticketXpert. Kies een wedstrijd, selecteer de gewenste tribune en betaal vervolgens veilig en eenvoudig via iDeal.

West Ham United bezoeken

Deze mooie club uit Londen heeft de bijnaam ‘The Hammers’ en spelen in een fantastisch stadion. Wanneer de spelers het veld opkomen is het traditie dat er luidkeels wordt meegezongen met het clublied; I’m Forever Blowing Bubbles.
Als liefhebber van Premier League voetbal is het zeker de moeite waard een voetbalreis naar West Ham United te boeken.

Olympisch stadion

De club speelt sinds enkele jaren in het schitterende Olympisch stadion in het oosten van Londen. Het stadion biedt plaats aan zo’n 50.000 supporters. Een wedstrijd van West Ham United is goed te combineren met een andere wedstrijd in Londen of natuurlijk een stedentrip in de Metropool.

Voetbalreis West Ham United

Wil je naast je losse tickets West Ham United ook een hotelovernachting en/of vlucht bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen West Ham United bij VoetbalreizenXL. Je ontvangt, geheel vrijblijvend, een offerte op maat.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets West Ham United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets West Ham United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: