• Zelf een tribune kiezen
 • Geen extra kosten
 • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets West Ham United

Losse tickets West Ham United kopen

Bekijk het aanbod losse voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van West Ham United in het London Stadium

Toont alle 10 resultaten

 • Het was een super weekend. Top geregeld!

  We reisden af naar Londen om maar liefst 3 (!) wedstrijden te bezoeken. Eerst naar Brentford – Wigan Athletic, daarna door naar Fulham – QPR en als mooie afsluiter zondags de topper Tottenham Hotspur – Manchester City. Het was een super weekend. Top geregeld!

  - Jeffrey & Roland Bakker
 • Betrouwbaar voetbaltickets kopen

  Veilig & betrouwbaar

  Tickets West Ham United bestellen bij VoetbalticketXpert

Tickets West Ham United kopen

Je bestelt je tickets West Ham United eenvoudig via VoetbalticketXpert. Een bezoek aan ‘The Hammers’ is niet te vergelijken met een bezoek aan een andere club. Het niveau van voetbal is misschien niet altijd even hoog. Maar de strijd en passie van de spelers en de supporters compenseren een hoop. Aan de hand van clubicoon Mark Noble strijdt West Ham United voor elk punt. Andere bekende spelers zijn Engelse internationals Aaron Cresswell, Jack Wilshere en Declan Rice. Daarnaast moet oud FC Utrecht spits Sébastien Haller voor de doelpunten zorgen.  Kies een wedstrijd, selecteer de gewenste tribune en betaal vervolgens veilig en eenvoudig via iDeal.

Kaarten West Ham United bestellen en bezoek ‘The Hammers’

Deze mooie club uit Londen heeft de bijnaam ‘The Hammers’ en spelen in een fantastisch stadion. Wanneer de spelers het veld opkomen is het traditie dat er luidkeels wordt meegezongen met het clublied; I’m Forever Blowing Bubbles. Tijdens dit clublied worden er ook daadwerkelijk luchtbellen het veld opgeblazen. Als liefhebber van Premier League voetbal is het zeker de moeite waard een voetbalreis naar West Ham United te boeken. Bestel bij ons de tickets en regel zelf de vlucht en het verblijf.

Tickets West Ham United stadiontour (Olympisch stadion)

De club speelt sinds enkele jaren in het schitterende Olympisch stadion in het oosten van Londen. Het stadion biedt plaats aan zo’n 50.000 supporters. In eerste instantie was dit stadion gebouwd voor de Olympische spelen 2012 in Londen. Tijdens die Spelen werd in dit stadion atletiek beoefend. Na de Spelen waren er meerder clubs in de running om te verhuizen naar dit stadion. West Ham United heeft deze strijd uiteindelijk gewonnen. Een wedstrijd van West Ham United is goed te combineren met een andere wedstrijd in Londen of natuurlijk een stedentrip in de Metropool.

Voetbaltickets West Ham United in een pakketreis

Wil je naast je losse tickets West Ham United ook een hotelovernachting en/of vlucht bijboeken? Bekijk dan eens ons aanbod Voetbalreizen West Ham United bij VoetbalreizenXL. Je ontvangt, geheel vrijblijvend, een offerte op maat. VoetbalreizenXL werkt samen met een grote hotelpartner. Hierdoor heeft het goede contacten met meerdere hotels welke nabij het London Stadium gelegen zijn. Vanaf hier loop je zo naar het stadion van West Ham United.

Tip van VoetbalticketXpert: Combineer met een bezoek aan Chelsea, Arsenal of Tottenham Hotspur.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets West Ham United?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets West Ham United? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal