• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Inter Milan

Ons aanbod voetbaltickets Inter Milan

Onderstaand een overzicht van al onze tickets voor thuiswedstrijden van Inter Milaan. Selecteer een wedstrijd en kies een tribune in Stadio Giuseppe Meazza.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Internazionale kopen

Losse tickets Inter Milan bestel je eenvoudig via VoetbalticketXpert. Zoek een wedstrijd, kies je tribune en betaal vervolgens simpel en veilig via iDeal.

Bezoek Inter Milan in Stadio Giuseppe Meazza

Inter deelt het stadion met de andere grote club uit de stad, AC Milan. De officiële naam van het stadion is het Stadio Giuseppe Meazza, vernoemd naar een speler die voor beide clubs uitkwam. Echter wordt het stadion van AC Milan door hun supporters nog altijd vernoemd naar de wijk waar het stadion ligt, San Siro.

Derby van Milaan bezoeken

Wedstrijden tegen AC Milan zijn in een mum van tijd uitverkocht. Mocht je deze wedstrijd willen bezoeken dan moet je er snel bij zijn. De sfeer in het stadion tijdens deze derby is geweldig. Beide supportersgroepen kijken uit naar deze wedstrijden. Een grote sfeeractie tijdens deze wedstrijd is dan ook gegarandeerd!

Voetbalreizen en tickets Inter Milan

Naast losse tickets Inter Milan biedt VoetbalticketXpert ook Voetbalreizen Inter Milan aan. Hier kun je terecht wanneer je één of meerdere hotelovernachting(en) bij je tickets wilt boeken. Ook een vlucht bijboeken is hier een optie.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Internazionale?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Internazionale? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: