• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten
Betaalmethodes

Tickets Borussia Dortmund

Voetbaltickets voor Borussia Dortmund kopen?

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van Borussia Dortmund.

Vraag een offerte aan

Onderstaand kun je een offerte aanvragen. Nadat wij je gegevens hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat kun je deze eenvoudig online accepteren.

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging met daarbij de factuur. De bestelde tickets worden ongeveer 1 week voor aanvang van de wedstrijd verzekerd per aangetekende post naar je verzonden.

Tickets Borussia Dortmund kopen

Bestel veilig en eenvoudig je tickets Borussia Dortmund via VoetbalticketXpert. Zoek een wedstrijd, kies je plek in het stadion en betaal vervolgens eenvoudig en veilig via onder meer iDeal.

Bezoek Borussia Dortmund in het Signal Iduna Park

Borussia Dortmund speelt haar thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park voor een slordige 80.000 man. De sfeer in Dortmund is uniek en daarom is de club ook zeer populair onder Nederlandse voetbalsupporters.

Gelbe wand tickets Dortmund

Met name de beroemde ‘Gelbe Wand’ zorgt voor een geweldige sfeer! Vanaf de Nord-tribune heb je uitstekend uitzicht op de sfeer van de Gelbe Wand. Vanaf dit seizoen hebben wij voor iedere thuiswedstrijd tickets Gelbe wand beschikbaar

Ruim voor de wedstrijden van Borussia Dortmund is al erg gezellig en gemoedelijk rondom het stadion. Met diverse bier en bradwurst kraampjes is het genieten van typische Duitse voetbalsfeer.

Kohlenpottderby bezoeken?

Voor Borussia Dortmund springt één duel ieder jaar boven de rest uit, zelfs boven het duel tegen Bayern München. Wanneer Schalke 04 op bezoek komt in Dortmund voor de Kohlenpott-derby wordt er gespeeld op het scherpst van de snede. De rivaliteit tussen beide supportersgroepen is werkelijk enorm en de sfeer tijdens de wedstrijd is uniek. Niet voor niets staat deze wedstrijd bekend als een van de grootste derby’s van Europa. Kaarten voor Borussia Dortmund – Schalke 04 zijn vaak erg snel uitverkocht. Wees daarom op tijd met het bestellen van je tickets.

Voetbalreizen Borussia Dortmund

Wil je graag naast je tickets Borussia Dortmund ook een hotelovernachting bijboeken? Check dan eens ons aanbod Voetbalreizen Borussia Dortmund. Vraag onze website van VoetbalreizenXL geheel vrijblijvend een offerte op maat aan! VoetbalreizenXL is dé partner compleet verzorgde voetbalreizen naar Borussia Dortmund.

Tip: Reis je met het openbaar vervoer vanuit de stad of  P&R naar het stadion? Met je kaarten voor Borussia Dortmund wedstrijden reis je met bijna alle openbaar vervoer aanbieders gratis richting het stadion.

Offerte aanvragen     Neem gerust contact met ons op
klantenservice

Heb je een vraag over tickets Borussia Dortmund?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Borussia Dortmund? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van: