• Zelf een tribune kiezen
  • Geen extra kosten
  • Meer dan 15.000+ klanten

Tickets Borussia Dortmund

Voetbaltickets voor Borussia Dortmund kopen?

Hieronder zie je een overzicht met het aanbod voetbaltickets die wij aanbieden voor de thuiswedstrijden van Borussia Dortmund.

Toont alle 5 resultaten

  • Ik kan niet anders zeggen: Bedankt!

    Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik hem een weekend Londen cadeau gegeven, met daarbij de wedstrijd Tottenham – Liverpool. Dit alles heb ik geboekt bij voetbalreizen XL. Ik kan niet anders zeggen dan dat het TOP geregeld was. Het hotel en de ligging van het hotel waren Top, dichtbij het station. De zitplaatsen op White hart lane waren TOP. De vluchttijden waren ideaal, zo konden we echt 3 dagen genieten. En niet te vergeten het juist verstrekken van de papieren met daarbij veel goede informatie over de ligging en bereikbaarheid van andere stadions. Dankzij voetbalreizen XL hebben wij het maximale uit ons weekend kunnen halen.

    - Giovanna Koot Schreppers

Tickets Borussia Dortmund kopen

Bestel veilig en eenvoudig je tickets Borussia Dortmund via VoetbalticketXpert. Zoek een wedstrijd, kies je plek in het stadion en betaal vervolgens eenvoudig en veilig via onder meer iDeal. Bij Borussia Dortmund beschikken we over een breed scala aan zitplaatsmogelijkheden. Mede hierdoor kan je zelf dus bepalen welke zitplaatscategorie de voorkeur heeft. Aan zowel de lange zijde als de korte zijde zijn verschillende opties beschikbaar.

Ruim voor aanvang van iedere wedstrijd is het al erg gezellig en gemoedelijk rondom het stadion. Supporters van beide teams lopen in tegen stelling tot veel andere competities hier gewoon door elkaar!

Tickets Borussia Dortmund kopen en bezoek Signal Iduna Park

Borussia Dortmund speelt haar thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park voor een slordige 80.000 man. De sfeer in Dortmund is uniek en daarom is de club ook zeer populair onder Nederlandse voetbalsupporters. Dit zijn misschien wel de drie belangrijkste redenen om een bezoek te brengen aan Borussia Dortmund. Ten eerste is de Bundesliga één van de gemoedelijkste competities om eens te bezoeken. Ten tweede kan Borussia Dortmund enorm snel omschakelen. Dit zorgt vrijwel altijd voor een aantrekkelijke wedstrijd. En ten derde moet elke voetballiefhebber de Gelbe Wand eens in het echt hebben meegemaakt.

Voetbaltickets Dortmund Gelbe wand

Zoals gezegd zorgt met name de beroemde ‘Gelbe Wand’ voor een geweldige sfeer! Vanaf de Nord-tribune heb je uitstekend uitzicht op de sfeer van de Gelbe Wand. Vanaf dit seizoen hebben wij voor iedere thuiswedstrijd voetbaltickets Gelbe wand beschikbaar. Wanneer je plaatsen op de Gelbe Wand hebt besteld  is het raadzaam om op tijd het stadion in te gaan zodat je zelf op een mooie plek kan gaan staan.

Tickets Borussia Dortmund – Schalke04 (de Kohlenpottderby)

Voor Borussia Dortmund springt één duel ieder jaar boven de rest uit, zelfs boven het duel tegen Bayern München. Wanneer Schalke 04 op bezoek komt in Dortmund voor de Kohlenpott-derby wordt er gespeeld op het scherpst van de snede. De rivaliteit tussen beide supportersgroepen is werkelijk enorm en de sfeer tijdens de wedstrijd is uniek. Niet voor niets staat deze wedstrijd bekend als een van de grootste derby’s van Europa. Tickets voor Borussia Dortmund – Schalke 04 zijn vaak erg snel uitverkocht. Wees daarom op tijd met het bestellen van je tickets.

Kaarten Borussia Dortmund + hotel overnachting

Wil je graag naast je kaarten Borussia Dortmund ook een hotelovernachting bijboeken? Check dan eens ons aanbod Voetbalreizen Borussia Dortmund. Vraag op onze website van VoetbalreizenXL geheel vrijblijvend een offerte op maat aan! Hier kan je kiezen tussen verschillende 3* of 4*hotels in het centrum van Dortmund of nabij het stadion. VoetbalreizenXL is dé partner compleet verzorgde voetbalreizen naar Borussia Dortmund.

Tip: Reis je met het openbaar vervoer vanuit de stad of  P&R naar het stadion? Met je kaarten voor Borussia Dortmund wedstrijden reis je met bijna alle openbaar vervoer aanbieders gratis richting het stadion.

klantenservice

Heb je een vraag over tickets Borussia Dortmund?

Kom je er niet helemaal uit bij het bestellen van je voetbaltickets Borussia Dortmund? Geen paniek...

Wij zijn echte voetballiefhebbers en hebben al meerdere clubs in Europa bezocht. Wij delen onze ervaringen graag en helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

085 1301488 Stuur een e-mail
Ambassadeur van:
Johan Foundation Elk kind een bal